Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ Σόφιας 2-1: Το γύρισε με Τσούμιτς, ανησυχία για Τικίνιο (video)

Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ Σόφιας 2-1: Το γύρισε με Τσούμιτς, ανησυχία για Τικίνιο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/6/2021 22:12

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον νεαρό Τσούμιτς (γκολ και ασίστ) κέρδισε με ανατροπή (2-1) την ΤΣΣΚΑ Σόφιας στο 4ο φιλικό επί αυστριακού εδάφους, ωστόσο οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα όσον αφορά τον τραυματισμό του Τικίνιο.

Μία μέρα μετά την ήττα από την Σάλτσμπουργκ (3-0), ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση και επικράτησε με 2-1 της ΤΣΣΚΑ Σόφιας σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στην Αυστρία.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δοκίμασε διάφορα σχήματα και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές. Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να είχαν ορισμένες σημαντικές ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο καμία δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Οι Πειραιώτες απείλησαν με Χασάν, Βαλμπουενά και Τικίνιο, ενώ οι Βούλγαροι είχαν ένα καλό σουτ με τον Βαρέλα που «έβγαλε» ο Κρίστινσον, ενώ λίγο αργότερα ο Καλογερόπουλος στην προσπάθεια του να απομακρύνει «φλέρταρε» με αυτογκόλ στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι της εστίας του.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Τικίνιο, ο οποίος στην δεύτερη φάση έπεσε άτσαλα στο έδαφος και αποχώρησε με πρόβλημα στον ώμο. Έτσι οι Πειραιώτες αναμένουν τις ιατρικές εξετάσεις του Βραζιλιάνου επιθετικού για να δουν το μέγεθος της ζημιάς. Η ΤΣΣΚΑ εκμεταλλευόμενη ότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω σ’ εκείνο το χρονικό σημείο, κατάφερε να σκοράρει με τον Αχμέντοφ για το 1-0.

Οι Πειραιώτες δεν πτοήθηκαν και έφεραν… τούμπα το ματς. Στο 63’ ο Τσούμις έκανε εξαιρετική σέντρα από τα δεξιά και ο Χασάν με ένα τρομερό τελείωμα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 79’ με τον Τσούμιτς να επωφελείται από την αδυναμία των Βούλγαρων να απομακρύνουν το σουτ του Χασάν και με κοντινό τελείωμα να «γράφει» το 2-1. Ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρία και για 3ο γκολ στις καθυστερήσεις, όταν από λάθος του αντίπαλου γκολκίπερ, ο Τσούμιτς έδωσε στον Βρουσάι αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Κρίστινσον (60′ Σα), Ρέαμπτσιουκ (60′ Αποστολόπουλος), Καλογερόπουλος (46′ Μάρκοβιτς), Αβραάμ (60′ Σεμέδο) Λαλά (60′ Ανδρούτσος), Εμβιλά (60′ Σαπουντζής), Κούντε (46′ Τσούμιτς), Σoυρλής, Βαλμπουενά (60′ Βρουσάι), Χασάν, Τικίνιο (57′ Τιάγκο Σίλβα)

ΤΣΣΚΑ Σόφιας (Λιούμποσλαφ Πένεφ): Εφθίμoφ, Μαζικού, Ματάι, Γκαλαμπόβ, Τουριτσόβ, Βαρέλα, Τζέφερσον, Ζιβκόφ, Μπάι, Γιόμοβ, Κατάκοβιτς

Τα στιγμιότυπα:




Τα γκολ:








Ο τραυματισμός του Τικίνιο:




Οι δηλώσεις του Μαρτίνς:




Οι δηλώσεις του Σουρλή:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.