Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρί Σεν Ζερμέν: «Ο Εμπαπέ ενημέρωσε πως δεν θα ανανεώσει»

Παρί Σεν Ζερμέν: «Ο Εμπαπέ ενημέρωσε πως δεν θα ανανεώσει»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
1/7/2021 02:22
«Βόμβα» στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να ενημερώνει σύμφωνα με δημοσίευμα της «L' Equipe» ότι δεν πρόκειται να ανανεώσει με τους κυπελλούχους Γαλλίας.

Ο 22χρονος Γάλλος σούπερ σταρ πραγματοποίησε ένα κάκιστο Euro, καθώς δεν μπόρεσε να βοηθήσει σε καμία περίπτωση το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

Μάλιστα εξελίχθηκε σε μοιραίο, καθώς έχασε το πέμπτο πέναλτι στον αγώνα για τους «16» με αντίπαλο την Ελβετία κι αυτή η προσπάθεια κόστισε τον αποκλεισμό.

Μετά το φινάλε του τουρνουά πάντως, Εμπαπέ φαίνεται ότι γνωστοποίησε την απόφαση για το μέλλον του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Το συμβόλαιό του με την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας έχει ισχύ μέχρι το 2022, ωστόσο ο ίδιος δεν θα δεχθεί καμία πρόταση επέκτασης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης περιμένει στη... γωνία ούτως ώστε να τον κάνει δικό της. Βέβαια ο ίδιος ο Εμπαπέ δεν έχει σκοπό να πιέσει για να φύγει άμεσα, αλλά η Παρί ενδεχομένως να προτιμήσει αυτήν την επιλογή, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα τον χάσει ως ελεύθερο του χρόνου το καλοκαίρι.

Κάπως έτσι πήρε «φωτιά» το συγκεκριμένο σίριαλ και η «Βασίλισσα» δεν είναι απίθανο μετά από αυτήν την εξέλιξη να προσθέσει ακόμα και φέτος τον Εμπαπέ, στο σενάριο που οι Παριζιάνοι πάρουν την απόφαση να τον πουλήσουν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.