Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Σάντσο!

Επίσημο: Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Σάντσο!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
1/7/2021 13:23
Ο Τζέιντον Σάντσο είναι με κάθε επισημότητα πλέον παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς η πρώην πλέον ομάδα του, η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε την μεταγραφή!

Από την Τετάρτη (30/6) είχε γίνει γνωστή η συμφωνία μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ντόρτμουντγια τον Τζέιντον Σάντσο απλά την Πέμπτη (1/7) αυτή έγινε γνωστή και από επίσημα χείλη.

Συγκεκριμένα η ομάδα έδωσε συνέντευξη τύπου ώστε να παρουσιάσει τον Μάρκο Ρόζε ως τον νέο της προπονητή αλλά ο CEO της Ντόρτμουντ Χανς-Γιοάκιν Βάτσκε έκανε την αποκάλυψη για την μεταγραφή του Σάντσο η οποία τελικά πραγματοποιήθηκε για το ποσό των 85 εκατ. ευρώ!

«Υπάρχει συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Σάντσο. Ήταν επιθυμία του παίκτη να αλλάξει παραστάσεις, εμείς θέλαμε να τον κρατήσουμε. Δεν θα χαρούμε απλά επειδή πήραμε κάποια χρήματα αλλά στεναχωριόμαστε που φεύγει αυτός ο ποδοσφαιριστής», ήταν τα λόγια του Βάτσκε.

Λίγο αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία αναφέρει πως οι υπογραφές και οι απαραίτητες εξετάσεις θα γίνουν μετά την επιστροφή του Σάντσο από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.