Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρης: Φιλική ήττα από Ερυθρό Αστέρα (video)

Άρης: Φιλική ήττα από Ερυθρό Αστέρα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/7/2021 21:44
Ο Άρης ηττήθηκε με 2-1 από τον Ερυθρό Αστέρα στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας, ωστόσο άφησε καλές εντυπώσεις απέναντι σ’ έναν δυνατό και πιο έτοιμο αντίπαλο. Σκόρερ ο Μπερτόγλιο (78’ πεν.) για την ομάδα του Άκη Μάντζιου, που είχε και χαμένο πέναλτι με τον Ματέο Γκαρσία.

Με ήττα άρχισε τα φιλικά επί αυστριακού εδάφους ο Άρης, καθώς έχασε 2-1 από τον Ερυθρό Αστέρα. Οι «κίτρινοι» παρατάχθηκαν με αρκετά νεαρά πρόσωπα και άφησαν καλές υποσχέσεις σ’ ένα παιχνίδι που κρίθηκε από τα… πέναλτι, αφού ο διαιτητής έδωσε 3 παραβάσεις μέσα σε 6 λεπτά.

O Άκης Μάντζιος κατέβασε μια ενδεκάδα με αρκετούς νεαρούς. Ξεκίνησε με τον Κουέστα κάτω από τα δοκάρια, Γκάνεα αριστερά και Μαρμαρίδη δεξιά, ενώ ο νεαρός Ασλανίδης έκανε ντεμπούτο στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Δεληζήση. Ματίγια και Κριμιτζάς ήταν το δίδυμο στη μεσαία γραμμή, Τσαγκαλίδης και Ματέο Γκαρσία ήταν στα δύο άκρα και ο Γκάμα σε ρόλο “δεκαριού” πίσω από τον Μάνο.

Ο Ερυθρός Αστέρας που έχει ξεκινήσει νωρίτερα προετοιμασία κι είχε ήδη ένα φιλικό στα πόδια του, πήρε από το ξεκίνημα την κατοχή, χωρίς όμως να απειλήσει σημαντικά με εξαίρεση το χαμένο τετ-α-τετ του Κρστόβιτς (21’) ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κουέστα. Οι «κίτρινοι» με αρκετό τρέξιμο και σωστές αλληλοκαλύψεις, δεν έδωσε χώρους στους επιθετικούς των Σέρβων και κράτησε το 0-0 ως το ημίχρονο.

Στην επανάληψη, ο Μάντζιος προχώρησε σε 7 αλλαγές, ρίχνοντας μάλιστα τον Μπρούνο στην κορυφή της επίθεσης, έχοντας πίσω του τους Ματέο Γκαρσία, Μαντσίνι και Μπερτόγλιο. Ο Σιαμπάνης ήταν κάτω από το τέρμα με τους Σούντγκρεν, Δεληζήση, Μπεναλαουάν, Γκάνεα στην άμυνα, ενώ Σάκιτς και Κριμιτζάς ήταν τα δύο κεντρικά χαφ.Ο Ερυθρός Αστέρας που προχώρησε μόλις σε μία αλλαγή στο ημίχρονο, συνέχισε να έχει την κατοχή και στο 59’ πήρε το προβάδισμα με κεφαλιά του Μπάμπιτς, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μπεν. Μετά το 66’ ο Στάνκοβιτς έκανε οχτώ αλλαγές και το παιχνίδι πήρε πολύ γρήγορο ρυθμό. Οι Σέρβοι «άγγιξαν» το 2-0 στο 68’ με τον Πάβκοφ ενώ ο Άρης απάντησε με μεγάλη ευκαιρία του Μπερτόγλιο στο 71’.

Ότι είδαμε στη συνέχεια ήταν από την άσπρη βούλα! Στο 76’ ο Ματέο Γκαρσία αστόχησε απελπιστικά σε πέναλτι αλλά δύο λεπτά μετά ο Άρης κέρδισε νέο πέναλτι και ισοφάρισε σε 1-1 με εκτελεστή τον Μπερτόγλιο. Ο Ερυθρός Αστέρας πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 82’ με πέναλτι του Κάνγκα, αν και η απόφαση να δοθεί παράβαση ήταν πολύ τραβηγμένη.

Η 11αδα του Άρη στο α’ ημίχρονο: Κουέστα, Γκάνεα, Μαρμαρίδης, Δεληζήσης, Ασλανίδης, Ματίγια, Κριμιτζάς, Γκάμα, Τσαγκαλίδης, Γκαρσία, Μάνος

Η 11αδα του Άρη στο β’ ημίχρονο: Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Γκάνεα (80’ Μαρτίνης), Δεληζήσης, Μπεναλουάν, Μπερτόγλιο, Σάκιτς, Κριμιτζάς (80’ Σάσα), Γκαρσία (82’ Χατζηπιρπιρίδης), Μπρούνο

Ερυθρός Αστέρας: Πόποβιτς, Γκάγιτς (66’ Μπακαγιόκο), Μπάμπιτς (66’ Ντέγκενεκ), Ίβανιτς (66’ Εράκοβιτς), Πάνκοφ (66’ Σανόγκο), Κατάι (Κάνγκα), Πέτροβιτς (66’ Φάλκο), Νίκολιτς (66’ Σρνιτς), Ρόντιτς (46’ Γκόμπελιτς), Μπεν (66’ Γκάβριτς), Κρστόβιτς (66’ Πάβκοφ).

Τα στιγμιότυπα:




Οι δηλώσεις του Μάντζιου:




Τα γκολ και το χαμένο πέναλτι του Γκαρσία:









Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.