Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πήρε Γκίλμουρ από την Τσέλσι η Νόριτς

Πήρε Γκίλμουρ από την Τσέλσι η Νόριτς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/7/2021 16:52
Η Νόριτς ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπίλι Γκίλμουρ με τη μορφή μονοετούς δανεισμού από την Τσέλσι.

Συμπαίκτης με τον Δημήτρη Γιαννούλη στην Νόριτς θα είναι ο Μπίλι Γκίλμουρ. O Σκωτσέζος χαφ αποκτήθηκε από τα «καναρίνια» με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι έως το καλοκαίρι του 2022.

Ο 20χρονος μέσος αποτελεί ένα από τα next big thing των ακαδημιών της Τσέλσι και οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ευρώπης αποφάσισαν να τον παραχωρήσουν δανεικό ώστε να έχει βασικό ρόλο σε σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ τη νέα σεζόν.
Ο Γκίλμουρ έκανε ντεμπούτο με την Εθνική Σκωτίας στο ντέρμπι με τους Άγγλους για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Euro και αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της αναμέτρησης. Ωστόσο στη συνέχεια βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό κι έχασε τα επόμενα παιχνίδια του τουρνουά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός άσος έχει σαρώσει τα βραβεία MVP. Όταν βρέθηκε για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα της Τσέλσι σε αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ, αναδείχθηκε κορυφαίος του αγώνα. Όταν βρέθηκε για πρώτη φορά στην 11άδα των «μπλε» σε αγώνα του Κυπέλλου Αγγλίας, παρέλαβε και πάλι το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή. Το ίδιο συνέβη στο ντεμπούτο του στη βασική ενδεκάδα των «μπλε» στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς αναδείχθηκε κορυφαίος του αγώνα στο ματς με την Κράσνονταρ. Ο ίδιος παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή και στο ντεμπούτο του με την Εθνική Σκωτίας.

Photo Credit: canaries.co.uk




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.