Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βραζιλία-Περού 1-0: Στον τελικό η σελεσάο, διαμαρτύρεται το Περού (video)

Βραζιλία-Περού 1-0: Στον τελικό η σελεσάο, διαμαρτύρεται το Περού (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
6/7/2021 10:43
Η Βραζιλία επικράτησε με 1-0 του Περού στον πρώτο ημιτελικό του Copa America και θα διεκδικήσει το τρόπαιο για 2η σερί φορά. Οι Περουβιανοί πάλεψαν σε όλο το παιχνίδι και έχουν δικαιολογημένα παράπονα για ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε.

Η σελεσάο μπήκε δυνατά από την αρχή του παιχνιδιού, ο Πακετά βρήκε ωραία τον Ριτσάρλισον μέσα στην περιοχή αλλά αυτός έφυγε πολύ πλάγια και δεν μπόρεσε να γυρίσει σωστά την μπάλα στο 8'. Στο 19' μάλιστα ο Γκαγιέζε με υπέροχη διπλή επέμβαση είπε «όχι» στους Νεϊμάρ και Ριτσάρλισον και τρία λεπτά μετά έγινε η φάση για την οποία διαμαρτύρεται το Περού. Έπειτα από σουτ εκτός περιοχής ο Τιάγκο Σίλβα βρήκε την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής της αναμέτρησης όμως έδειξε άουτ και δεν υπήρξε κάποια παρέμβαση από τον VAR.

Έτσι στο 35' μίλησε η κλάση του Νεϊμάρ, ο οποίος «άδειασε» εξαιρετικά δύο αντιπάλους στην άκρη της περιοχής και σέρβιρε στον Πακετά ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης το Περού απείλησε με σουτ του Λαπαντούλα που έδιωξε ο Έντερσον και στο 60' και πάλι ο τερματοφύλακας της Βραζιλία είπε «όχι» αυτή την φορά στον Γκόμεζ. Από εκεί και έπειτα το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερες φάσεις μέχρι το 81' όταν ο Κάλενς έχασε τεράστια ευκαιρία για το 1-1. Ο στόπερ του Περού πήδηξε ψηλότερα από όλους μέσα στην περιοχή και πήρε την κεφαλιά, ο Έντερσον πραγματοποίησε λάθος έξοδο αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ την στιγμή που η εστία ήταν κενή.

Έστω και δύσκολα η Βραζιλία πήρε την πρόκριση για τον τελικό όπου περιμένει να μάθει ποια εκ των Αργεντινή ή Κολομβία θα αντιμετωπίσει.



Η φάση που διαμαρτύρεται το Περού


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.