Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αντβέρπ - ΑΕΚ 0-2: Βελτιωμένη εμφάνιση για την «Ένωση» (video)

Αντβέρπ - ΑΕΚ 0-2: Βελτιωμένη εμφάνιση για την «Ένωση» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/7/2021 20:38
Η ΑΕΚ παρουσιάστηκε βελτιωμένη στο φιλικό με την Αντβέρπ και πήρε φιλική νίκη (2-0) επί ολλανδικού εδάφους. Σκόραραν οι Νεντελτσεάρου, Αλμπάνης, ντεμπούτο για Τζαβέλλα.

Λίγες μέρες μετά την προβληματική εικόνα στο φιλικό με την Φέγενορντ, η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 της Αντβέρπ δείχνοντας θετικά στοιχεία.

Από το πρώτο μέρος η «Ένωση» επιχείρησε να πιέζει ψηλά την άμυνα της Αντβέρπ, ωστόσο δυσκολεύονταν αρκετά στο δημιουργικό κομμάτι. Ανασταλτικά, ήταν αρκετά σταθερή και δε δέχτηκε ιδιαίτερες απειλές από την βελγική ομάδα, με εξαίρεση ένα λάθος του Σάκχοφ στο 41’, το οποίο ο Ντε Πο δεν εκμεταλλεύτηκε στέλνοντας τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Τσιντώτα.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν μπόρεσαν να απειλήσουν στο πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη έφτιαξαν περισσότερους συνδυασμούς απέναντι σε μια Αντβέρπ που άλλαξε όλη την ενδεκάδα στο δεύτερο μέρος. Στο 52’ οι παίκτες του Μιλόγεβιτς κυκλοφόρησαν εξαιρετικά τη μπάλα και ο Νεντελτσιάρου με κοντινό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα. Το 2-0 έγινε στο 66’, με τον Αλμπάνη να βγαίνει γρήγορα στην πλάτη της άμυνας και να τσιμπάει τη μπάλα πάνω από τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Ακολούθησαν αρκετές αλλαγές από τον Μιλόγεβιτς και η επόμενη μεγάλη στιγμή ήρθε στο 85’ με ένα σουτ του Μαχαίρα που πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Το 2-0 έμεινε ως το φινάλε και η «Ένωση» πήρε την δεύτερη της νίκη στα φιλικά προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους, αφού είχε προηγηθεί αυτή με 3-1 επί της Φίτεσε.

ΑΕΚ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Τσιντώτας (75' Γκίνης), Λόπες, Τζαβέλλας (75' Νταντσένκο), Νεντελτσιάρου (70' Ραντόνια), Μπακάκης (75' Μιτάι), Σάκχοφ, Σιμάνσκι (75' Ρουκουνάκης), Μάνταλος (75' Σαμπανάτζοβιτς), Αλμπάνης (80' Μαχαίρας), Λιβάι Γκαρσία (60' Τάνκοβιτς), Ανσαριφάρντ (80' Χριστόπουλος)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.