Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: Έτοιμος για την επιστροφή του ο Αραούχο!

ΑΕΚ: Έτοιμος για την επιστροφή του ο Αραούχο!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
7/7/2021 15:25
Η ΑΕΚ φαίνεται πως τα βρήκε σε όλα με την Λας Πάλμας για την μεταγραφή του Σέρχιο Αραούχο και έτσι ο Αργεντινός επιθετικός αναμένεται να φορέσει για 4η φορά την φανέλα της ΑΕΚ.

Οι δύο ομάδες βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις εδώ και καιρό, με την Ένωση τελικά να ανεβάζει την προσφορά της στο 1.5 εκατ. ευρώ για τον 29χρονο άσο. Αυτή η πρόταση είναι που αφήνει ικανοποιημένους τους ανθρώπους της ισπανικής ομάδας και το μόνο πλέον που απομένει είναι η οριστική συγκατάθεση τους για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Σε περίπτωση που όλα κυλήσουν ομαλά και χωρίς κάποιο απρόοπτο, ο «Τσίνο» θα υπογράχει τετραετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ και για πρώτη φορά δεν θα αγωνίζεται στην ελληνική ομάδα ως δανεικός. Ο Αραούχο ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το δεύτερο μισό της σεζόν 2016-17, ήταν βασικό μέλος της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα την επόμενη χρονιά, ενώ επέστρεψε και πάλι για τον Ιανουάριο του 2020. Στη ουσία αυτή θα είναι η 4η φορά που θα φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ, αυτή την φορά με κανονική μεταγραφή

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.