Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουσκέτς: «Δεν έχει σημασία αν είμαι εδώ ή όχι»

Μπουσκέτς: «Δεν έχει σημασία αν είμαι εδώ ή όχι»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
7/7/2021 16:30
Ο Σέρχιο Μπουσκέτς μετά την ήττα της Ισπανίας από την Ιταλία με 4-2 στα πέναλτι (κ.δ. 1-1) αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο μέλλον των «φούριας ρόχας» αλλά και στο δικό του σε αυτούς.

Άλλωστε υπήρξε έντονη φημολογία ότι σκοπεύει να αποχωρήσει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, του οποίου ήταν και ο αρχηγός στο Euro 2020.

Πάντως ο άσος της Μπαρτσελόνα άφησε ανοιχτό «παράθυρο» για να συνεχίσει, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει ακόμα πλήρως η κατάσταση.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του:

«Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Δεν είναι η ώρα να σκεφτώ για μένα. Είναι η ώρα να είμαι λυπημένος και περήφανος για την ομάδα. Το μέλλον της ομάδας αντιμετωπίζεται με αισιοδοξία και δεν έχει σημασία αν είμαι εδώ ή όχι.

Παίξαμε καλύτερα από την Ιταλία. Παίξαμε με την μπάλα, αλλά είναι μια καλή ομάδα. Αλλά σε γενικές γραμμές ήμασταν ανώτεροι. Ήταν ντροπιαστικό αυτό που συνέβη στα πέναλτι. Συνεχίζουμε. Έχει μείνει ενάμιση χρόνος για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό είναι ο σωστός τρόπος (που πρέπει να συνεχίσουμε). Η φετινή πορεία στο Euro θα μας βοηθήσει να έχουμε μια σημαντική εμπειρία σε ένα τουρνουά επιπέδου σαν το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Για το Παγκόσμιο Κύπελλο υπάρχει μια θαυμάσια ομάδα και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.