Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρης - Λοκομοτίβ Μόσχας 2-1: Βρίσκεται στο σωστό δρόμο (video)

Άρης - Λοκομοτίβ Μόσχας 2-1: Βρίσκεται στο σωστό δρόμο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/7/2021 23:03
Ο Άρης κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Λοκομοτίβ Μόσχας και πήρε την πρώτη του νίκη στα φιλικά προετοιμασίας, δείχνοντας πως βρίσκεται σε καλό δρόμο. Βρέθηκαν πίσω μόλις στο 4’ οι «κίτρινοι» αλλά το γύρισαν στο δεύτερο μέρος με Γκαρσία (56’) και Γκάμα (62’).

Μετά την ήττα με προβληματική εμφάνιση κόντρα στην Χάιντουκ, ο Άρης νίκησε με ανατροπή την Λοκομοτίβ Μόσχας (2-1) παρότι βρέθηκε πίσω μόλις στο 4’ από φοβερό φάουλ του Ρίμπους.

Η ομάδα του Μάντζιου δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, κυρίως στο δεύτερο μέρος, και γύρισε τούμπα το ματς μέσα σε λίγα λεπτά χάρη στα γκολ των Γκαρσία (56’) και Γκάμα (62’). Μάλιστα στο 82’ είχε χαμένο τετ-α-τετ με τον Μαντσίνι για ένα τρίτο τέρμα.

ΑΡΗΣ: Ντένις, Σούντγκρεν, Γκάνεα (85’ Τσαγκαλίδης), Μπεναλουάν (72’ Δεληζήσης), Ασλανίδης, Σάκιτς, Σάσα (55’ Ματίγια), Γκάμα (87’ Σαλιάρης), Μπερτόγλιο (72’ Μπρούνο), Γκαρσία (72’ Χαϊροβιτς), Μάνος (55’ Μαντσίνι)

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ: Γκιγιέρμε, Ρίμπους (81’ Ριντζίνσκι), Σιλιάνοφ, Μουρίγιο, Μπαρίνοφ (66’ Κουλίκοφ), Μίραντσιουκ, Ζεμαλετντίνοφ (66’ Κασίμοφ), Κρικόβιακ, Πάμπλο, Σμόλοφ, Καμάνο


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.