Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημα Παριζιάνος ο Σέρχιο Ράμος!

Επίσημα Παριζιάνος ο Σέρχιο Ράμος!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
8/7/2021 12:26
Μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές του καλοκαιριού έγινε πραγματικότητα καθώς ο Σέρχιο Ράμος είναι και επίσημα πλέον παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η γαλλική ομάδα ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Σέρχιο Ράμος ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2023. Μάλιστα την Τετάρτη (7/7) στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου είχε ανέβει είδηση με τον αριθμό της φανέλας του Ισπανού στόπερ, η οποία βέβαια κατέβηκε αμέσως.

Ο Ράμος αφού πέρασε από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το νέο του διετές συμβόλαιο και μετά τους Βαϊνάλντουμ και Χακίμι έγινε η 3η σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της Παρί η οποία αναμένεται να ανακοινώσει και τον Ντοναρούμα μετά το τέλος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο Ισπανός στόπερ φόρεσε τη φανέλα της Ρεάλ για 16 χρόνια, με την οποία κατέκτησε τα… πάντα. Συγκεκριμένα πανηγύρισε με τη «βασίλισσα» 5 πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα και 4 Σούπερ Καπ Ισπανίας, 4 Τσάμπιονς Λιγκ, 3 ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ και 4 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων. Μαζί της αγωνίστηκε συνολικά σε 671 παιχνίδια και παρότι αμυντικός έσπασε το φράγμα των 100 γκολ (101) ενώ μοίρασε και 40 ασίστ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.