Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ - Απόλλων Λεμεσού 3-0: Άνετη, ωραία και έτοιμη (videos)

ΑΕΚ - Απόλλων Λεμεσού 3-0: Άνετη, ωραία και έτοιμη (videos)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
15/7/2021 23:33
Η ΑΕΚ στην πρόβα τζενεράλε της πριν μπει στη μάχη των προκριματικών του Κόνφερενς Λιγκ, νίκησε τον Απόλλωνα Λεμεσού στο ΟΑΚΑ με 3-0, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λιβάι Γκαρσία ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα.

Το συγκρότημα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς είχε καλές και κακές στιγμές, ωστόσο αν παρουσιαστεί σοβαρό, δεν θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα αντιμετωπίζοντας τη Βελέζ Μόσταρ από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκίνησαν φουριόζοι τον αγώνα κι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6'. Μετά από ωραία συνεργασία ο Λόπες σέντραρε από αριστερά και ο Λιβάι Γκαρσία με όμορφο σουτ στην κίνηση νίκησε τον Γιοβάνοβιτς για το 1-0.

Μόλις τρία λεπτά αργότερα η Ένωση έφτασε και σε δεύτερο γρήγορο τέρμα. Η μπάλα βρέθηκε στα πόδια του Πέτρου Μάνταλου μέσα στην περιοχή. Εκείνος δοκίμασε ένα δεξί σουτ που αποκρούστηκε, αλλά ο ίδιος πήρε το «ριμπάουντ» και με προσπάθεια με το αριστερό «έγραψε» το 2-0.

Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια με τους φιλοξενούμενους να δημιουργούν μία σημαντική στο 34', αλλά ο Πίττας δεν τελείωσε σωστά τη φάση στο τετ α τετ με τον Τσιντώτα. Η τελευταία καλή στιγμή πριν την ανάπαυλα ήταν για τους γηπεδούχους. Ο Αλμπάνης έφυγε στην πλάτη της άμυνας αλλά δεν σκόραρε.

Η επανάληψη άρχισε όπως είχε ξεκινήσει και το ματς. Η ΑΕΚ στο 51' βρήκε και τρίτο τέρμα με τον Λιβάι Γκαρσία ο οποίος έκανε ωραία ατομική ενέργεια μέσα στην περιοχή και πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ για το 3-0.

Στη συνέχεια οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές δοκιμάζοντας πρόσωπα και σχήματα, χωρίς να αλλάξει το σκορ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΑΕΚ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Tσιντώτας, Λόπες (46' Μιτάι), Τζαβέλλας (86' Ραντόνια), Νεντελτσιάρου (46' Μήτογλου), Μπακάκης (63' Σβάρνας), Σάκχοφ, Σιμάνσκι (86' Ρουκουνάκης), Μάνταλος (86' Σαμπανάτζοβιτς), Αλμπάνης (65' Τάνκοβιτς), Λιβάι Γκαρσία (79' Νταντσένκο), Ανσαριφάρντ (86' Κοσίδης)

Απόλλων Λεμεσού: (Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ) Γιοβάνοβιτς, Χαμάς (61' Ίντζια), Ουέλινγκτον (87' Φώτη), Κατελάρης, Φιλιώτης, Μάρκοβιτς (70' Παπουνασβίλι), Ντένιτς, Κυριάκου (87' Σπόλιαριτς), Ζράντι, Πίττας, Ψύχας (61' Μαλεκκίδης)

Δείτε όσα συνέβησαν στο παιχνίδι, στα παρακάτω videos:










Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.