Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: Στην Μίλαν ο Ζιρού

Επίσημο: Στην Μίλαν ο Ζιρού

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/7/2021 15:54
Η Μίλαν ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Ολιβέ Ζιρού από την Τσέλσι, με τον διεθνή Γάλλο φορ να παίρνει τη φανέλα με το «Νο 9».

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Ολιβιέ Ζιρού στην Μίλαν. Μετά από εννέα χρόνια στην Πρέμιερ Λιγκ, ο διεθνής Γάλλος φορ αποχώρησε από την Αγγλία για λογαριασμό των «ροσονέρι», υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 34χρονος επέλεξε τη φανέλα με το «Νο 9», ενώ το ποσό της μεταγραφής αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ συν 1 εκατ. ευρώ ως μπόνους επίτευξης στόχων.

Ο Ζιρού υπέγραψε στην Τσέλσι τον Ιανουάριο του 2018 ως ελεύθερος από την Άρσεναλ και σε 3,5 σεζόν στους «μπλε» σημείωσε 39 γκολ και 14 ασίστ σε 119 παιχνίδια, έχοντας κυρίως ρόλο αναπληρωματικού. Μαζί με την ομάδα του δυτικού Λονδίνου κατέκτησε ένα Τσάμπιονς Λιγκ, ένα Γιουρόπα Λιγκ κι ένα Κύπελλο Αγγλίας, ενώ ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας στην πορεία της ως την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν που ολοκληρώθηκε (6 γκολ σε 8 ματς). Είχε προηγηθεί η θητεία 5.5 ετών στην Άρσεναλ, με την οποία κατέγραψε 105 γκολ και 41 ασίστ σε 253 παιχνίδια.

Photo Credit: acmilan.com


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.