Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόνφερενς Λιγκ: Βατές κληρώσεις για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, στα μέτρα του Άρη

Κόνφερενς Λιγκ: Βατές κληρώσεις για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, στα μέτρα του Άρη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/7/2021 15:20
Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο) – Μποχέμιανς (Ιρλανδία) στον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, ενώ η ΑΕΚ, αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Βέλεζ, θα παίξει με το νικητή από το Ελφσμποργκ (Σουηδία) – Μιλσάμι (Μολδαβία). Τέλος, ο Άρης, εφόσον αποκλείσει την Αστάνα, θα αντιμετωπίσει την ουκρανική Βόρσκλα Πολτάβα ή την φινλανδική Κουόπιο.

ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρης έμαθαν τους αντιπάλους στον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ θα βρει στο δρόμο του την Ντουντελάνζ από το Λουξεμβούργο ή την Μποέμιανς από την Ιρλανδία και είναι σαφώς το μεγάλο φαβορί του ζευγαριού.

Από την άλλη, η ΑΕΚ, εφόσον προκριθεί απέναντι στην Βελέζ Μοστάρ, θα αντιμετωπίσει την σουηδική Έλφσμποργκ ή την μολδαβική Μιλσάμι και ο δρόμος για τα πλει-οφ της νεοσύστατης διοργάνωσης είναι ορθάνοιχτος.

Τέλος, ο Άρης, εάν προκριθεί επί της Αστάνα, θα βρει στο δρόμο του την ουκρανική Βόρσκλα Πολτάβα ή την φινλανδική Κουόπιο. Οι «κίτρινοι» απέφυγαν την τουρκική Σίβασπορ και θα βρουν μια ομάδα που είναι στα μέτρα τους.

Τα πρώτα παιχνίδια του τρίτου προκριματικού γύρου, είναι προγραμματισμένα για τις 5 Αυγούστου ενώ οι ρεβάνς στις 12 του ίδιου μήνα. Και οι τρεις ελληνικές ομάδες θα δώσουν τον πρώτο αγώνα εκτός έδρας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.