Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μίλαν: Διαγνώστηκε με καρκίνο ο CEO της Ιβάν Γκαζίδης

Μίλαν: Διαγνώστηκε με καρκίνο ο CEO της Ιβάν Γκαζίδης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/7/2021 17:02
Η Μίλαν εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση γνωστοποιώντας πως ο διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου, Ιβάν Γκαζίδης διαγνώστηκε με καρκίνο του λάρυγγα. «Οι γιατροί αναμένουν ότι θα αναρρώσει πλήρως», τονίζουν οι «ροσονέρι».

Με καρκίνο του λάρυγγα διαγνώστηκε ο CEO της Μίλαν, Ιβάν Γκαζίδης, όπως ενημέρωσε με ανακοίνωση της η ιταλική ομάδα. Τουλάχιστον, όπως γίνεται γνωστό στην ανακοίνωση αλλά και από τις δηλώσεις του ίδιου του ισχυρού άνδρα των «ροσονέρι», πρόκειται μια πολύ θεραπεύσιμη μορφή καρκίνου και οι γιατροί αναμένουν ότι θα αναρρώσει πλήρως.

Η ανακοίνωση:

«Η Μίλαν ενημερώνει τους οπαδούς της και τα ενδιαφερόμενα μέρη της ότι ο Διευθύνων Σύμβουλός μας, Ιβάν Γκαζίδης, έχει διαγνωστεί με καρκίνο του λάρυγγα. Με βάση μια εκτεταμένη σειρά εξετάσεων και σαρώσεων, οι γιατροί αναμένουν ότι θα αναρρώσει πλήρως.

«Ο Ιβάν θα παραμείνει λειτουργικός κατά τη διάρκεια της απαραίτητης θεραπείας σε εξειδικευμένες κλινικές, με την πλήρη υποστήριξη της ιδιοκτησίας, του Προέδρου Σκαρόνι και της Ανώτερης Διοίκησης του Ομίλου.

«Σε ένα μήνυμα προς ολόκληρη την κοινότητα της Μίλαν, ο Ιβάν είπε:

«Φυσικά, δεν υπάρχει ποτέ καλή στιγμή για τη διάγνωση του καρκίνου. Αλλά έχω μια πολύ θεραπεύσιμη μορφή καρκίνου και μια θετική διάγνωση. Έχω ιατρική εμπειρία παγκόσμιας κλάσης και την υποστήριξη τόσων πολλών αγαπημένων και όλων των ατόμων στο σύλλογο, και είμαι βέβαιος με βάση όλες τις συμβουλές ότι ο καρκίνος θα αντιμετωπιστεί επιτυχώς, με πλήρη ανάρρωση. Η διάγνωσή μου δείχνει τη σημασία των τακτικών ιατρικών εξετάσεων, ακόμη και αν δεν έχετε συμπτώματα. Θα ενθαρρύνω όλους να δώσουν προτεραιότητα στην υγεία τους και να βεβαιωθώ, ακόμη και στις καθημερινές υποχρεώσεις της ζωής και της εργασίας, ότι έχουν τακτικές ιατρικές εξετάσεις. Έχουμε μια ισχυρή ομάδα, τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου και έχω πλήρη πίστη στην ικανότητά τους να οδηγήσουν το σύλλογο μας μπροστά τις επόμενες εβδομάδες. Θα τα πούμε σύντομα και πάντα Forza Μίλαν».

Όλοι όσοι ασχολούνται με το σύλλογο εύχονται στον Ιβάν ό, τι καλύτερο για μια πλήρη και γρήγορη ανάρρωση. Είμαστε όλοι μαζί σας.»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.