Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπαχ: «Η ακύρωση της Ολυμπιάδας δεν ήταν ποτέ επιλογή»

Μπαχ: «Η ακύρωση της Ολυμπιάδας δεν ήταν ποτέ επιλογή»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
20/7/2021 21:11
Ο Τόμας Μπαχ με δηλώσεις του επί της ουσίας απέκλεισε το ενδεχόμενο ακύρωσης των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο οι οποίοι θα διεξαχθούν κανονικά.

Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής υπογράμμισε ότι δεν υπήρξε ποτέ η σκέψη για να μην διεξαχθεί η Ολυμπιάδα, παρά τη δεδομένη αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας.

Παράλληλα έστειλε το δικό του μήνυμα ελπίδας, ενώ στην πραγματικότητα έδωσε απαντήσεις στα όσα ισχυρίστηκε ο επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής των Αγώνων του Τόκιο, Τοσίρο Μούτο.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του Μπαχ:

Η ΔΟΕ δεν εγκαταλείπει ποτέ τους αθλητές. Η ακύρωση θα ήταν ο εύκολος τρόπος για εμάς. Θα μπορούσαμε να αντλήσουμε από την ασφάλιση που είχαμε τότε και να προχωρήσουμε στο Παρίσι το 2024.

Αλλά στην πραγματικότητα, η ακύρωση δεν ήταν ποτέ επιλογή για εμάς. Για να φτάσουμε σε αυτήν την ημέρα σήμερα, έπρεπε να δείξουμε εμπιστοσύνη. Έπρεπε να δείξουμε μια έξοδο από αυτήν την κρίση. Έπρεπε να παράσχουμε σταθερότητα. Έπρεπε να χτίσουμε εμπιστοσύνη. Έπρεπε να δώσουμε ελπίδα. Η κατάσταση μας δημιούργησε νύχτες αϋπνίας, όμως η ακύρωση των Αγώνων δεν αποτέλεσε ποτέ επιλογή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.