Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χέρακλες-ΠΑΟΚ 1-2: Mε Ολιβέιρα συνεχίζει ακάθεκτος (video)

Χέρακλες-ΠΑΟΚ 1-2: Mε Ολιβέιρα συνεχίζει ακάθεκτος (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
21/7/2021 17:30
Ο ΠΑΟΚ με πρωταγωνιστή τον Νέλσον Ολιβέιρα ο οποίος πέτυχε 2 γκολ στο πρώτο μέρος, επικράτησε με 2-1 της Χέρακλες στην Ολλανδία και συνεχίζει να δείχνει καλό πρόσωπο στις φιλικές του αναμετρήσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου παράταξε μία δυνατή ενδεκάδα στο πρώτο μέρος όπου και η εικόνα της ομάδας ήταν καλή, στην επανάληψη βέβαια προχώρησε σε αρκετές αλλαγές και ο ρυθμός έπεσε. Στην αρχή του παιχνιδιού όμως υπήρχε διάθεση και από τις δύο ομάδες και μόλις στο 14' ο Καντουρί βρήκε τον Ολιβέιρα μέσα στην περιοχή και ο Πορτογάλος φορ δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ. Η απάντηση των Ολλανδών βέβαια ήταν άμεση καθώς στο 17' ο Φλόετ εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα κόντραρε και μπέρδεψε τον Πασχαλάκη και έτσι κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.

Ο ΠΑΟΚ είχε την πρωτοβουλία και ευτύχησε να πάρει και πάλι το προβάδισμα στο 33' όταν ο Βιεϊρίνια βρήκε με ωραία μπαλιά τον Ολιβέιρα έξω από την περιοχή, αυτός κατέβασε την μπάλα με το στήθος και με ένα ωραίο σουτ με το αριστερό την έστειλε στα δίχτυα της εστίας της Χέρακλες.

Μέχρι την λήξη του ημιχρόνου ο Δικέφαλος του Βορρά θα μπορούσε να πετύχει και άλλο τέρμα αλλά Καντουρί και Καγκάβα δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στην επανάληψη οι αλλαγές ήταν πολλές αλλά και πάλι ο ΠΑΟΚ έδειξε διατεθειμένος να ψάξει και τρίτο γκολ, είχε κάποιες καλές στιγμές, ενώ όταν απειλήθηκε ο Ζίβκοβιτς φρόντισε να δείξει την ετοιμότητα του.

ΠΑΟΚ στο 1ο ημίχρονο: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Τέιλορ, Εσίτι, Σβάμπ, Καντουρί, Μουργκ, Καγκάβα, Ολιβέιρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Μιχάι, Κρέσπο, Περέιρα, Τσιγγάρας, Νινούα, Α. Ζίβκοβιτς, Λάμπρου, Βρακάς, Κούτσιας.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.