Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι Σουηδοί στέλνουν τον Σβεν Γκόραν Έρικσον στον Πιερικό!

Οι Σουηδοί στέλνουν τον Σβεν Γκόραν Έρικσον στον Πιερικό!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
23/7/2021 14:19
Σε ένα δημοσίευμα που θα ταράξει τα νερά της 2ης κατηγορίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου, οι Σουηδοί αναφέρουν πως υπάρχουν συζητήσεις ανάμεσα στον Σβεν Γκόραν Έρικσον και τον Πιερικό προκειμένου ο πολύπειρος προπονητής να αναλάβει την ομάδα της Κατερίνης.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «www.expressen.se» ο 73χρονος τεχνικός είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να αναλάβει τον Πιερικό εφόσον υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφές.

Όπως τονίζει η ιστοσελίδα: «Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν την επόμενη εβδομάδα καθώς το πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, αρχίζει στις 26 Σεπτεμβρίου. Ο Πιερικός ήρθε 5ος πέρσι στην 3η κατηγορία και πήρε την άνοδο και τώρα κάνει μεγάλες επενδύσεις προκειμένου να φτάσει στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι σε επαφή που είχε με την ιστοσελίδα.»

Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον αποχώρησε τον Ιανουάριο του 2019 από τις Φιλιππίνες όπου εργαζόταν στην εθνική ομάδα και έκτοτε δεν έχει κάτσει σε κάποιον πάγκο. Μιλάμε βέβαια για έναν προπονητή με τεράστια καριέρα καθώς έχει περάσει από ομάδες όπως η Μπενφίκα, η Λάτσιο, η Ρόμα, η Μάντσεστερ Σίτι, η Σαμπντόρια, η Φιορεντίνα αλλά και από την Εθνική Αγγλίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.