Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντόρτμουντ: «Έκλεισε» τον Μάλεν για το κενό του Σάντσο

Ντόρτμουντ: «Έκλεισε» τον Μάλεν για το κενό του Σάντσο

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
23/7/2021 17:24
Η επισημοποίηση της μεταγραφής του Τζέιντον Σάντσο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε ως συνέπεια την ενεργοποίηση της συμφωνίας της Ντόρτμουντ με την Αϊντχόφεν για τον Ντόνιελ Μάλεν.

Ο Άγγλος εξτρέμ έφυγε από τη Βεστφαλία για τους «κόκκινους διαβόλους» για ένα ποσό κοντά στα 85.000.000 ευρώ. Οι Γερμανοί αποφάσισαν να τον αντικαταστήσουν με τον 21χρονο αστέρα της Αϊντχόφεν, πληρώνοντας στους Ολλανδούς περίπου 34.000.000 ευρώ.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι οριστική και το μόνο που απομένει είναι να ολοκληρωθεί κι επίσημα η μεταγραφή του διεθνούς με τους «οράνιε» στο Euro 2020.

Αναμφίβολα είναι μία εξαιρετική κίνηση για την Ντόρτμουντ η οποία βάζει στο ρόστερ της έναν παίκτη ο οποίος έχει τα προσόντα να εξελιχθεί και να φύγει κι αυτός για ακόμα περισσότερα χρήματα.

Παράλληλα ο Μάλεν δεν έχει παίξει φέτος με την Αϊντχόφεν στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς έμεινε εκτός αποστολής στο 5-1 επί της Γαλατάσαραϊ την περασμένη Τετάρτη. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει δικαίωμα συμμετοχής σε όλες τις διοργανώσεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.