Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρί Σεν Ζερμέν: Ποτσετίνο μέχρι το 2023

Παρί Σεν Ζερμέν: Ποτσετίνο μέχρι το 2023

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
23/7/2021 20:19
Κάτοικος Παρισιού μέχρι το 2023 θα είναι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, καθώς επέκτεινε το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν για ακόμα δύο χρόνια.

Ο Αργεντινός προπονητής ανέλαβε τα ηνία της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας τις πρώτες ημέρες του 2021.

Η παρουσία του συλλόγου ήταν μετριότατη και είναι χαρακτηριστικό ότι αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Μάντσεστερ Σίτι, πραγματοποιώντας κακές εμφανίσεις, ενώ δεν κατάφερε να πάρει ούτε το πρωτάθλημα Γαλλίας, μένοντας δεύτερη πίσω από τη Λιλ.

Ο μόνος τίτλος που πήρε η Παρί υπό τις οδηγίες του ήταν το Κύπελλο Γαλλίας, νικώντας στον τελικό τη Μονακό. Την ίδια στιγμή ο Τόμας Τούχελ ο οποίος είχε απομακρυνθεί για να προσληφθεί ο Ποτσετίνο, οδήγησε την Τσέλσι μέχρι την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μάλιστα στις αρχές του καλοκαιριού οι δύο πλευρές έφτασαν κοντά σε «διαζύγιο». Ο Ποτσετίνο εξέταζε το ενδεχόμενο να μετακομίσει στη Μαδρίτη για τη Ρεάλ ή να επιστρέψει στο Λονδίνο για την Τότεναμ.

Παράλληλα η Παρί δεν θα μπορούσε να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τα πεπραγμένα του προπονητή της ο οποίος έχει πανηγυρίσει μόλις έναν τίτλο στην καριέρα του, το Κύπελλο Γαλλίας τον περασμένο Μάιο.

Τελικά δεν προέκυψε ευκαιρία για καμία από τις δύο πλευρές και μάλιστα θα συνεχίσουν μαζί μέχρι το 2023. Ήδη η Παρί έχει ενισχυθεί σημαντικά αποκτώντας τον Τζίτζι Ντοναρούμα, τον Τζίνι Βαϊνάλντουμ αλλά και τον Χακίμι.

Μένει να φανεί αν θα μπορέσει να πετύχει ο Ποτσετίνο σε μία ομάδα γεμάτη αστέρες.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.