Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δυνατό ντεμπούτο για την Σάκκαρη στους Ολυμπιακούς Αγώνες (video)

Δυνατό ντεμπούτο για την Σάκκαρη στους Ολυμπιακούς Αγώνες (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
24/7/2021 10:17
Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε με το δεξί την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες καθώς επικράτησε με 2-0 σετ (7-5, 6-2) της Ανέτ Κονταβέιτ και κέρδισε την πρόκριση στον 2ο γύρο.

Η Ελληνίδα τενίστρια έδειξε χαρακτήρα και παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω με 2-5 στο πρώτο set έκανε την ανατροπή και με πέντε συνεχόμενα κερδισμένα games κατάφερε να κάνει το 1-0 απέναντι στην Εσθονή, νο 28 στην παγκόσμια κατάταξη.

Από εκεί και έπειτα και έχοντας κάνει τέτοια ανατροπή, είχε την ψυχολογία με το μέρος της και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλο της στο 2o set. Ήταν κυρίαρχη, έχασε μόλις δύο games και με σκορ 6-2 πήρε την παρθενική της νίκη σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Με 19 winners και 16 αβίαστα λάθη, τα περισσότερα στο πρώτο set, έδειξε έτοιμη για την συνέχεια. Αυτή ήταν η 350η νίκη στην καριέρα της Ελληνίδας τενίστριας που δίνει για πρώτη φορά το παρών σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει την Νίνα Στογιάνοβιτς από την Σερβία, Νο 90 στην παγκόσμια κατάταξη η οποία κέρδισε με 6-3,6-3 την Χιμπίνο.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.