Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κορακάκη: «Για μία βολή έμεινα εκτός βάθρου» (video)

Κορακάκη: «Για μία βολή έμεινα εκτός βάθρου» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/7/2021 13:57
Στεναχωρημένη ήταν η Άννα Κορακάκη που δεν μπόρεσε να πλασαριστεί στη πρώτη τριάδα και να ανέβει στο βάθρο των νικητριών στο αεροβόλο πιστόλι 10μ, τονίζοντας πως έχασε το μετάλλιο για μια βολή.

Η Άννα Κορακάκη τερμάτισε στην 6η θέση στον τελικό του αεροβόλου πιστολιού 10μ και δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Η Ελληνίδα σκοπεύτρια, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, στάθηκε στην εξαιρετική της επίδοση στα προκριματικά, όπου «άγγιξε» το τέλειο με συνολικό σκορ 585 (97, 97, 96, 99, 98, 98), στο γεγονός πως δεν είχε συμμετέχει σε τελικό για σχεδόν δύο χρόνια αλλά και στο κακό timing, αφού όπως τόνισε για μια βολή έχασε το ολυμπιακό μετάλλιο.

Μεταξύ άλλων οι δηλώσεις της:

Καταρχάς, στα προκριματικά έκανα πάρα πολύ μεγάλο αγώνα. Ήμασταν πολύ χαρούμενοι με την επίδοση του αγώνα. Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα, ήταν πολύ μεγάλη επίδοση γιατί είχα μόνο δύο αγώνες πριν τους Ολυμπιακούς μετά από 1,5 χρόνο πλήρους αποχής, όπου έκανα μόνο προπονήσεις στην Δράμα. Δεν είχα εδώ και σχεδόν δύο χρόνια εμπειρία σε τελικούς. Είχα δύο χρόνια να ρίξω σε τελικό. Ήταν πολύ δύσκολος ο τελικός. Με τους νέους κανονισμούς παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το timing, η ώρα που θα γίνει η άσχημη βολή, γιατί όλες οι σκοπεύτριες έχουν τουλάχιστον μία άσχημη βολή.

Είμαι πολύ περιφανή με την απόδοση μου και την 6η θέση, η μόνη μου στεναχώρια είναι στο ότι μόλις εγώ βγήκα από τον τελικό, και η Ουκρανή και η Κινέζα στην αμέσως επόμενη βολή έριξαν πολύ άσχημες βολές, που αυτό σημαίνει ότι αν αυτό γίνονταν στην προηγούμενη, όσο εγώ ήμουν στον τελικό, θα ανέβαινα στις θέσεις των μεταλλίων. Ήταν ένα πολύ κακό timing και αυτό είναι το μόνο που με στεναχώρησε.





Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.