Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: «Έκλεισε» τον Ζβόνιμιρ Σάρλια

Παναθηναϊκός: «Έκλεισε» τον Ζβόνιμιρ Σάρλια

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
27/7/2021 12:35
Ο Ζβόνιμιρ Σάρλια είναι ο εκλεκτός για την αμυντική γραμμή του τριφυλλιού καθώς οι «πράσινοι» τα έχουν βρει σε όλα με τον 24χρονο στόπερ που αναμένεται να έρθει στην Αθήνα για τις υπογραφές.

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται εκτός απροόπτου ο Ζβόνιμιρ Σάρλια. Ο 24χρονος Κροάτης στόπερ έμεινε ελεύθερος από την Ανκαραγκούτσου και ήρθε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Το μόνο που απομένει είναι να φτάσει τις επόμενες μέρες στην Αθήνα, να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο το οποίο θα έχει διάρκεια τα δύο έτη. Ο Σάρλια αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην Τουρκία με την φανέλα της Ανκαραγκούτσου, η οποία όμως έπεσε κατηγορία και έτσι ο ίδιος διεκδίκησε την ελευθέρας του την οποία και πήρε.

Είχε μία γεμάτη χρονιά στο πρωτάθλημα με 32 συμμετοχές και 1 γκολ και φαίνεται αρκετά δυναμικός παίκτης αν κρίνουμε από το γεγονός πως δέχτηκε 14 κίτρινες κάρτες. Νωρίτερα έχει αγωνιστεί στις ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Κασίμπασα, Σλάβεν Μπελούπο, Κοπρίβνιτσα και Σολίν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.