Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το «πάλεψε» αλλά αποκλείστηκε ο Τσιτσιπάς (video)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το «πάλεψε» αλλά αποκλείστηκε ο Τσιτσιπάς (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
28/7/2021 09:45
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 2-1 (2-6,7-6, 6-2) από τον Ουγκό Ουμπέρ, νο 25 στην παγκόσμια κατάταξη, και αποκλείστηκε έτσι από την συνέχεια των Ολυμπιακών Αγώνων στο μονό ανδρών. Ο Στέφανος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έδειξε στο πρώτο set πως μπορεί να πάρει την πρόκριση, η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη και ένας τραυματισμός στο τέλους του δεύτερου set φάνηκε να τον επηρεάζει. Στο τελευταίο και πιο καθοριστικό set δεν μπορούσε να αντιδράσει, γνώρισε την ήττα και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του στο μεικτό διπλό όπου μαζί με την Μαρία Σάκκαρη θα προσπαθήσουν να φέρουν ένα μετάλλιο στην Ελλάδα.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 3ο game έκανε break στο service του Ουμπέρ, κράτησε το δικό του στην συνέχεια και απέκτησε σαφές προβάδισμα για να πάρει το πρώτο set. Ο Τσιτσιπάς έδειχνε πολύ καλά, έκανε και νέο break στο service του αντιπάλου του και στο τελευταίο game έκανε εύκολα το 1-0 σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα.

Η εικόνα του 2ου set ήταν διαφορετική, ο Ουμπέρ κρατούσε εύκολα το service του και έβαζε δύσκολα στον Τσιτσιπά. Οι δύο τενίστες πήγαιναν χέρι-χέρι ως το τέλος, ο Γάλλος έμοιαζε να έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση και είναι χαρακτηριστικό πως Στέφανος μέχρι το 6-5 είχε πάρει μόλις τρεις πόντους στα service του αντιπάλου του αλλά κρατούσε το δικό του και έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στο tie-break.

Εκεί o Ουμπέρ παρουσιάστηκε σοβαρός, κράτησε και πάλι το service του και κατάφερε να σπάσει αυτό του Στέφανου παίρνοντας το set. Στον τελευταίο πόντο βέβαια ο Έλληνας τενίστας βρέθηκε στο έδαφος δείχνοντας να πονάει στο γόνατο του και αμέσως έτρεξε το ιατρικό team δίπλα του για να δει τι συμβαίνει. Ο Τσιτσιπάς ευτυχώς σηκώθηκε και περπάτησε μόνος του ως τον πάγκο, ευτυχώς δεν έδειξε να έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

Ο Τσιτσιπάς πήρε το πρώτο game στο 3ο set και έδειχνε να αφήνει πίσω τον τραυματισμό του, δέχτηκε βέβαια το break στην συνέχεια και είδε τον αντίπαλο του να αποκτά ένα μικρό προβάδισα από νωρίς. Η συνέχεια δεν ήταν καλή για τον Έλληνα αθλητή ο οποίος έμοιαζε να μην έχει απαντήσεις στις επιθέσεις του αντιπάλου και πολύ γρήγορα έγινε το 5-1. Εκεί ο Τσιτσιπάς έψαχνε πλέον έναν άθλο, δεν τον βρήκε και έτσι αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης στο μονό των ανδρών.

Σε λίγη ώρα ο Στέφανος Τσιτσιπάς μαζί με την Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσουν την καναδική ομάδα που αποτελείται από τον Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ και την Γκάμπι Νταμπρόβσκι.










Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.