Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Λουντογκόρετς στο δρόμο του Ολυμπιακού (video)

Η Λουντογκόρετς στο δρόμο του Ολυμπιακού (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/7/2021 23:55
Η Λουντογκόρετς με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο κέρδισε με 3-1 την Μούρα στην Βουλγαρία και θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός απέκλεισε με δύο νίκες την Νεφτσί μετά και το «διπλό» στο Μπακού (1-0) και πλέον θα βρει στο δρόμο του την Λουντογκόρετς για μία θέση στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι πρωταθλητές Βουλγαρίας νίκησαν με 3-1 την Μούρα της Σλοβενίας στην έδρα τους και μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα προκρίθηκαν στον 3ο προκριματικό γύρο. Ο Πιέρρος Σωτηρίου άνοιξε το σκορ μόλις στο 4’ για την Λουντογκόρετς, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 64’ με τον Χόρβατ σε 1-1. Το σκορ αυτό θα οδηγούσε το παιχνίδι σε παράταση, αλλά οι γηπεδούχοι βρήκαν δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Στο 82’ ο Ολιβέιρα-Σόουζα έδωσε την ασίστ στον Μανού για το 2-1, προτού ο ίδιος κάνει το 3-1 στο 90’ «σφραγίζοντας» τη νίκη της ομάδας του.

Το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Λουντογκόρετς θα γίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 3 ή 4 Αυγούστου, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στην Βουλγαρία στις 10 ή 11 του ίδιου μήνα.

Τα στιγμιότυπα:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.