Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρσεναλ: «Κανονιέρης» και επίσημα ο Γουάιτ με 50 εκατ. λίρες

Άρσεναλ: «Κανονιέρης» και επίσημα ο Γουάιτ με 50 εκατ. λίρες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/7/2021 02:25
Η Άρσεναλ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Μπεν Γουάιτ από την Μπράιτον, με το ποσό της μεταγραφής να αγγίζει τα 58,7 εκατ. ευρώ (50 εκατ. λίρες).

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μετακίνηση του Μπεν Γουάιτ στην Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» είχαν έρθει εδώ και καιρό σε συμφωνία με την Μπράιτον και την Παρασκευή (30/7) ανακοίνωσαν επισήμως την απόκτηση του διεθνούς Άγγλου στόπερ.

Ο 23χρονος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ το ποσό της μεταγραφής υπολογίζεται στα 58,7 εκατ. ευρώ (50 εκατ. λίρες), το οποίο αποτελεί ρεκόρ πώλησης στην ιστορία της Μπράιτον.

Την ίδια ώρα, ο έγκυρος δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο υποστηρίζει ότι οι Λονδρέζοι προσφέρουν νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές στον Γκρανίτ Τσακα. Να σημειωθεί πως ο διεθνής Ελβετός χαφ είχε έρθει σε συμφωνία με την Ρόμα, αλλά δεν υπήρξε deal και ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Η πρόταση των «τζιαλορόσι» ήταν στα 12+3 εκατ. ευρώ και όπως αναφέρεται, η Άρσεναλ είναι αισιόδοξη ότι θα επεκτείνει τη συνεργασία της με τον 28χρονο ποδοσφαιριστή.

Photo Credit: arsenal.com


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.