Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φένλο - Παναθηναϊκός 2-2 (3-5 πεν): Βελτιωμένος και νικητής στα πέναλτι (video)

Φένλο - Παναθηναϊκός 2-2 (3-5 πεν): Βελτιωμένος και νικητής στα πέναλτι (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
31/7/2021 19:22
Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τη Φένλο εκτός έδρας και στα πέναλτι νίκησε με 5-3, στο τρίτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους.

Οι «πράσινοι» παρουσίασαν σαφώς πιο βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με τον αγώνα με την Άλκμααρ που είχε προηγηθεί στις 25/7 και στον οποίο είχαν υποστεί την ήττα με 3-0. Πριν από εκείνο το φιλικό παιχνίδι είχαν αντιμετωπίσει την Αλ Τααβόν σ' ένα ματς χωρίς τηλεοπτική κάλυψη.

Το «τριφύλλι» δεν είχε στη σύνθεσή του τον Λούκας Βιγιαφάνιες λόγω τραυματισμού, ενώ αυτή ήταν η τελευταία του αναμέτρηση επί ολλανδικού εδάφους, με την αποστολή να επιστρέφει στη συνέχεια στην Ελλάδα για το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας, πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυνατά και είχε δύο καλές στιγμές στο πρώτο δεκάλεπτο, ωστόσο έμεινε πίσω στο σκορ στο 10' με τον Μπράκεν να εκμεταλλεύεται αδράνεια της «πράσινης» άμυνας να απομακρύνει και να σκοράρει από κοντά.

Παρά την αρνητική εξέλιξη η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν αποσυντονίστηκε και είχε τον έλεγχο. Δημιούργησε αρκετές απειλητικές φάσεις και τελικά ισοφάρισε στο 38' με μία κεφαλιά του Αϊτόρ μετά από σέντρα του Καρλίτος.

Πριν τη λήξη του ημιχρόνου ολοκλήρωσε την ανατροπή με πλασέ του Ενγκμπακοτό μέσα από την περιοχή στο 45'.

Στην επανάληψη έγιναν πολλές αλλαγές κι από τις δύο ομάδες και όπως ήταν φυσικό ο ρυθμός έπεσε. Ο Χατζηγιοβάνης σπατάλησε καλή ευκαιρία στο 49'. Αν και δεν είχε απειλήσει σοβαρά, η Φένλο έφτασε στην ισοφάριση μετά από φάση διαρκείας, με τον Φαν Ρούιγεν να μην αστοχεί από τη μικρή περιοχή στο 73'.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και οι δύο αντίπαλοι οδηγήθηκαν στα πέναλτι προκειμένου να προκύψει νικητής και να του απονεμηθεί το αναμνηστικό τρόπαιο.

Από πλευράς Παναθηναϊκού σκόραραν κατά σειρά οι Χατζηγιοβάνης, Μακέντα, Αγιούμπ, Σάντσες και Χατζηθεοδωρίδης, ενώ ο γκολκίπερ Ξενόπουλος απέκρουσε την εκτέλεση του Φαν Ρούγιεν και το «τριφύλλι» πήρε τη νίκη με 5-3.

Φένλο (Λούχουκαϊ): Ζίμα, Ντα Γκράτσα (73’ Χέντριξ), Κόγκλιν, Χούπερτς, Ντε Μπουρ (80’ Πάτσονικ), Μπράκεν (86’ Σμανς), Φαν Ντάικ (61’ Φαν Ρούιχεν), Εσανούσι (61’ Σρόιχεν), Ρέμερ, Μούνστερς (46’ Λέλινταλ), Φερχάιγιεν (61’ Γιάνσεν).

Παναθηναϊκός: (Γιοβάνοβιτς): Διούδης (65’ Ξενόπουλος), Χουάνκαρ (46’ Χατζηθεοδωρίδης), Βέλεθ (63’ Σερπέζης), Σιδεράς (65’ Ρόμπι), Κώτσιρας (46’ Σάντσες), Πέρεθ (46’ Σαβιέρ), Ενγκμπακοτό (46’ Χατζηγιοβάνης), Αϊτόρ (46’ Αγιούμπ), Μαουρίσιο (46’ Αλεξανδρόπουλος), Καρλίτος (46’ Μπουζούκης), Ιωαννίδης (46’ Μακέντα).

Δείτε videos:
















Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.