Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: Τέλος ο Λόπες, μένει μέχρι να φύγει ο Νταντσένκο

ΑΕΚ: Τέλος ο Λόπες, μένει μέχρι να φύγει ο Νταντσένκο

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
1/8/2021 20:55
Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ από τη Βελέζ Μόσταρ στη δεύτερη προκριματική φάση του Κόνφερενς Λιγκ έφερε εξελίξεις και οι πρώτοι που αποχωρούν οι είναι οι Έλντερ Λόπες, Όλεγκ Νταντσένκο.

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ απογοήτευσε με την απόδοσή του και παράλληλα αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων. Γι' αυτόν το λόγο οι «κιτρινόμαυροι» τον ενημέρωσαν ότι δεν πρόκειται να παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου για τη νέα σεζόν.

Από την άλλη ο Όλεγκ Νταντσένκο είχε αποκτηθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και μάλιστα η συγκεκριμένη κίνηση είχε δημιουργήσει ερωτηματικά.

Ο Ουκρανός δεξιός οπισθοφύλακας πήρε ελάχιστες ευκαιρίες και ήδη έχει κριθεί ανεπαρκής για την Ένωση. Επειδή όμως έχει συμβόλαιο που λήγει το 2024, θα γίνει προσπάθεια να λυθεί αυτό χωρίς προβλήματα, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο ο ποδοσφαιριστής να ζητήσει μεγάλο ποσό.

Μέχρι να ξεκαθαρίσει πάντως το θέμα θα προπονείται με την ΑΕΚ Β' η οποία θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν εντός της προσεχούς εβδομάδας.

Το βέβαιο είναι ότι ο ντροπιαστικός αποκλεισμός του «δικεφάλου» δημιούργησε από πολύ νωρίς στη χρονιά «βαρύ» κλίμα και μένει να φανεί αν θα υπάρξουν εξελίξεις και με άλλους ποδοσφαιριστές αλλά και στο κομμάτι της διοίκησης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.