1/8/2021 18:40

Ώρα τελικού για Τεντόγλου και Πετρούνια: Οι αποδόσεις για μετάλλια

Ώρα τελικού για Τεντόγλου και Πετρούνια: Οι αποδόσεις για μετάλλια
Ημέρα τελικών για την Ελλάδα είναι η 11η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, καθώς τα ξημερώματα της Δευτέρας (2/8, 04:20) ο Μίλτος Τεντόγλου αγωνίζεται στον τελικό του μήκους, ενώ στις 11:00 ο Λευτέρης Πετρούνιας αγωνίζεται στον τελικό των κρίκων. Δείτε τις αποδόσεις για τους Έλληνες πρωταθλητές που στοχεύουν σε μετάλλιο.

Ο Μίλτος Τεντόγλου θα αγωνιστεί στον τελικό του μήκους, ο οποίος ξεκινάει στις 04:20 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Μερικές ώρες αργότερα, στις 11:00, σειρά ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο Ρίο, Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος αγωνίζεται στον τελικό των κρίκων!

Όσον αφορά τις αποδόσεις, ας δούμε για αρχή τον τελικό στο άλμα εις μήκος που προηγείται χρονικά. Ο Μίλτος Τεντόγλου δίνεται το δεύτερο φαβορί για χρυσό μετάλλιο στην Stoiximan με απόδοση 3.50. Πρώτο φαβορί είναι ο Χουάν Μιγκέλ Εσεβαρία με 2.25. Το ενδεχόμενο να πάρει χρυσό μετάλλιο κάποιος άλλος από αυτούς τους δύο βρίσκεται στο 3.00.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τεντόγλου πέρασε στον τελικό με την 2η καλύτερη επίδοση κάνοντας άλμα στα 8.22μ. Την καλύτερη επίδοση έκανε ο Κουβανός Ετσεβαρία με 8.50μ. Να σημειωθεί πως και οι δύο αθλητές δοκίμασαν μόλις ένα άλμα.

Το ενδεχόμενο ο Τεντόγλου να πάρει μετάλλιο ανεξαρτήτου χρώματος βρίσκεται στο 1.35 ενώ υπάρχουν επίσης αποδόσεις και για τη θέση που θα τερματίσει αλλά και το αν θα κάνει άλμα πάνω ή κάτω από τα 8.45μ.

Από την άλλη, το σενάριο ο Τεντόγλου να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ προσφέρεται στο 20.00, ενώ το ενδεχόμενο να γίνει νέο παγκόσμιο ρεκόρ από οποιοδήποτε αθλητή βρίσκεται στο 15.00.Θυμηθείτε τις προσπάθειες των Τεντόγλου-Εσεβαρία στα προκριματικά:

Φαβορί για χρυσό ο Πετρούνιας


Όσον αφορά τον τελικό στους κρίκους, ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι φαβορί για το χρυσό μετάλλιο, ενδεχόμενο που προσφέρεται σε απόδοση 1.75 στην Stoiximan. Δεύτερο φαβορί είναι ο Κινέζος Λίου Γιανγκ στο 4.00, ενώ το ενδεχόμενο να κερδίσει χρυσό οποιοσδήποτε άλλος αθλητής βρίσκεται στο 4.00.

Το ενδεχόμενο ο Πετρούνιας να κερδίσει μετάλλιο βρίσκεται μόλις στο 1.05 ενώ το να μην κερδίσει προσφέρεται στο 8.00.

Στοιχήματα προσφέρονται και για το σκορ που θα κάνει ο Πετρούνιας στον τελικό, εκεί όπου οι αποδόσεις είναι στο 50-50. Το ενδεχόμενο να κάνει 15.400 ή καλύτερη βρίσκεται στο 1.87 όπως και το να κάνει 15.399 ή χειρότερο. Υπενθυμίζεται πως στα προκριματικά συγκέντρωσε 15.333, αλλά ο ίδιος αποκάλυψε πως σκοπεύει να παρουσιάσει ακόμα καλύτερο πρόγραμμα.

Η προσπάθεια του Πετρούνια στα προκριματικά:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται .