Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet: Live Στοίχημα καλύτερο από ποτέ!

Sportingbet: Live Στοίχημα καλύτερο από ποτέ!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
2/8/2021 17:35
Ο 3ος προκριματικός γύρος ξεκινάει τις επόμενες ημέρες στο ChampionsLeague και στο νεοσύστατο Europa Conference League, με το ενδιαφέρον αναφορικά με τις ελληνικές ομάδες να παραμένει αμείωτο.

Μπορεί ΑΕΚ και Άρης να μην κατάφεραν να συνεχίσουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ωστόσο το ίδιο δεν ισχύει και για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι», με δύο νίκες επί της Νέφτσι, με 1-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και με το ίδιο σκορ στο Μπακού, έκλεισαν θέση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Το βράδυ της Τρίτης στις 22:00, συνεχίζουν την προσπάθεια τους κόντρα στη Λουντογκόρετς, με στόχο να συμμετάσχουν στα playoff της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η άλλη ελληνική ομάδα που… ρίχνεται στη μάχη της Ευρώπης είναι ο ΠΑΟΚ. Ο Κυπελλούχος Ελλάδας ξεκινά κι εκείνος στις 3 Αυγούστου τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Αντίπαλος του η Μποέμιανς από την Ιρλανδία. Πρώτο ματς για τον «δικέφαλο» στο Δουβλίνο. Σημαντική στιγμή για τον Ραζβάν Λουτσέκου, καθώς αυτή η αναμέτρηση θα είναι η πρώτη του επίσημη από την ημέρα που επέστρεψε στη τεχνική ηγεσία της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη.Παράλληλα, την Πέμπτη θα διεξαχθούν επτά συνολικά αγώνες για τον 3ο προκριματικό γύρο του EuropaLeague. Τα ματς που ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα είναι αυτά των δύο κυπριακών ομάδων, της Ομόνοιας και της Ανόρθωσης. Η πρώτη υποδέχεται την Φλόρα Ταλίν στο γήπεδο της, ενώ η δεύτερη δοκιμάζεται στην έδρα της Ραπίντ Βιέννης.

Τέλος, την Παρασκευή εκκινούν δύο πρωταθλήματα που… τραβούν πάνω τους τα βλέμματα. Στις 21:45 η Μπόρνμουθ στην έδρα της θα παίξει με την Γουέστ Μπρομ, στον πρώτο αγώνα του «μαραθώνιου» της Championship. Λίγο αργότερα, στις 22:00, θα γίνει η πρώτη σέντρα της Ligue 1,με το παιχνίδι Μονακό – Ναντ.

Αποδόσεις που δεν έχεις ξαναδεί! |21+

21+. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι. * Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις