Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η καρδιά Champions League χτυπά στην Sportingbet!

Η καρδιά Champions League χτυπά στην Sportingbet!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
4/8/2021 00:04
Με φόντο τα προκριματικά του 3 ου γύρου του Champions League κινείται απόψε η δράση στα γήπεδα της Ευρώπης! Έξι ομάδες μπαίνουν στο γήπεδο, διεκδικώντας το πολυπόθητο «εισιτήριο» για τα play off της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με απώτερο στόχο τη συμμετοχή τους στους ομίλους.

Στις 20:00, θα γίνει η πρώτη σέντρα στη Μόσχα. Εκεί, η Σπαρτάκ αντιμετωπίζει την Μπενφίκα σε μία αναμέτρηση που θυμίζει… ομίλους Champions League! Αμφότερες οι ομάδες ξεκινούν απόψε τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Στο παρελθόν, έχουν συναντηθεί μία φορά. Για να βρούμε το προηγούμενο «ραντεβού» τους, θα πρέπει ν’ ανατρέξουμε στην αγωνιστική περίοδο 2012-13. Για τον 7 ο όμιλο του Champions League εκείνης της σεζόν, Σπαρτάκ Μόσχας και Μπενφίκα «μοιράστηκαν» από μία νίκη. Οι Μοσχοβίτες νίκησαν 2-1 στην έδρα τους και οι «αετοί» 2-0 τη Λισσαβόνα.

Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! |21+Οι άλλες δύο αναμετρήσεις του προγράμματος έχουν κοινή ώρα έναρξης στις 21:00. Στο Ζάγκρεμπ, η Ντινάμο φιλοξενεί τη Λέγκια Βαρσοβίας και η Φερεντβάρος στη Βουδαπέστη τη Σλάβια Πράγας.

Στο «Maksimir», η Ντινάμο Ζάγκρεμπ θέλει να συνεχίσει νικηφόρα στα προκριματικά του Champions League. Οι Κροάτες συμμετέχουν από τον 1 ο γύρο και με τέσσερις συνολικά νίκες, δύο επί της Βαλούρ και ισάριθμες επί της Ομόνοιας, πήραν δύο προκρίσεις. Αντίστοιχη πορεία και για τη Λέγκια Βαρσοβίας. Οι Πολωνοί με τέσσερις νίκες επί των Μπόντο Γκλιμτ και Φλόρα Ταλίν, κατάφεραν να προκριθούν στον 3 ο γύρο.

Στο τελευταίο ματς της βραδιάς, η Φερεντσβάρος θέλει να συνεχίσει την αήττητη πορεία της φέτος στα προκριματικά κόντρα στην Σλάβια Πράγας. Άλλωστε οι Μαγυάροι μετέχουν στη διοργάνωση από τον 1 ο γύρο. Τέσσερις νίκες, οι δύο με μηδέν παθητικό, τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα για τους γηπεδούχους. Οι Τσέχοι δίνουν απόψε τον πρώτο φετινό ευρωπαϊκό αγώνα.

Δες τις νέες αποδόσεις εδώ! |21+

21+. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι. * Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις