Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τινάζει την μπάνκα για Λουκάκου η Τσέλσι

Τινάζει την μπάνκα για Λουκάκου η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/8/2021 14:51
Η Τσέλσι ετοιμάζει πρόταση ύψους 120-130 εκατ. ευρώ στην Ίντερ για την απόκτηση του Ρομέλου Λουκάκου, ενώ ο Βέλγος φορ φέρεται ότι εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να παίξει ξανά στην Πρέμιερ Λιγκ και τους «μπλε» του Λονδίνου.

Επιστρέφει για Λουκάκου η Τσέλσι! Όπως αναφέρει ο έγκυρος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι Λονδρέζοι ετοιμάζουν νέα προσφορά που θα αγγίζει τα 120 με 130 εκατ. ευρώ για την αγορά του Βέλγου επιθετικού.

Υπενθυμίζεται ότι οι «μπλε» είχαν αρχικά προσφέρει στην Ίντερ 100 εκατ. ευρώ και τον Μάρκος Αλόνσο ως έμψυχο αντάλλαγμα, αλλά η απάντηση των «νερατζούρι» ήταν αρνητική. Οι πρωταθλητές Ευρώπης φαίνεται ότι επιστρέφουν με νέα προσφορά, ελπίζοντας αυτή τη φορά να αποσπάσουν το «Si» των Ιταλών.

Παράλληλα, αναφέρεται ότι προσφέρουν συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 12 εκατ. ευρώ στον 28χρονο, ο οποίος την περσινή σεζόν σημείωσε 30 γκολ και 10 ασίστ σε 44 παιχνίδια με τη φανέλα της Ίντερ. Σύμφωνα με τον ειδικό σε θέματα της Τσέλσι δημοσιογράφο της Telegraph, Ματ Λο, ο Λουκάκου είναι πρόθυμος να συνεχίσει στους «μπλε» εάν οι δύο ομάδες τα βρουν στο οικονομικό.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.