Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στη σέντρα με σούπερ αποδόσεις

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στη σέντρα με σούπερ αποδόσεις

Συντάκτης: Agones team
Agones team
5/8/2021 02:06
Ζήσε την επόμενη φάση του παιχνιδιού με το app της bwin. Αμέτρητα πρωταθλήματα, χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές! |21+

Ώρα Europa League και Europa Conference League απόψε στα γήπεδα της Ευρώπης. οι πρώτοι αγώνες των 3 ων προκριματικών γύρων των δύο διοργανώσεων δεσπόζουν στο πρόγραμμα.

Προκριματικά Europa League: Με υψηλές αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα!  |21+

Στις 19:00 και στις 21:30, η «καρδιά» του κυπριακού ποδοσφαίρου χτυπά σε «ΓΣΠ» και Βιέννη αντίστοιχα. Πρώτη στον… χορό των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων μπαίνει η Ομόνοια. Η κυπριακή ομάδα αντιμετωπίζει εντός έδρας την Φλόρα Ταλίν, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον 3 ο προκριματικό γύρο του Europa League. Αμφότερες προέρχονται από αποκλεισμούς από τον 2 ο προκριματικό του Champions League. Η Ομόνοια έμεινε εκτός από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ενώ οι Εσθονοί από την Λέγκια Βαρσοβίας.Οι αγώνες των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων με ενισχυμένες αποδόσεις. |21+

Δυόμιση ώρες αργότερα η Ανόρθωση αντιμετωπίζει στη Βιέννη την Ραπίντ. Οι Αυστριακοί αποκλείστηκαν κι εκείνοι από τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης από την Σπάρτα Πράγας. Παράλληλα, δεν ξεκίνησαν καλά στο πρωτάθλημα τους, με μία ήττα και μία ισοπαλία απέναντι σε Χάρτμπεγκ και Λίντσερ αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα ανοίγει το ματς Καϊράτ Αλμάτι – Αλασκέρτ στο Καζακστάν. Δεύτερη ευκαιρία για τη Σέλτικ, ώστε να παραμείνει σε τροχιά ομίλων. Αυτή τη φορά του Europa League, έπειτα από τον αποκλεισμό στο Champions League. Αντίπαλος των Σκωτσέζων η Γιάμπλονετς ’97. Πρώτο ματς στην Τσεχία. Σκορ πρόκρισης στο Γιβραλτάρ επί της Λίνκολν Ρεντ Ιμπς ψάχνει η Σλόβαν Μπρατισλάβας. Αντίδραση μετά τον «βαρύ» αποκλεισμό από τον 2 ο προκριματικό του Champions League καλείται να βγάλει η Γαλατάσαραϊ. Η τουρκική ομάδα φιλοξενεί στην έδρα της την Σεντ Τζόνστον. Μούρα και Ζαλγκίρις Βίλνιους, στην έδρα της πρώτης, συνεχίζουν την ευρωπαϊκή τους πορεία στα προκριματικά του Europa League, μετά τους αποκλεισμούς που γνώρισαν σε αυτά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Live Στοίχημα καλύτερο από ποτέ! |21+

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.