Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος εποχής: Ο Βαλεντίνο Ρόσι αποχωρεί από το MotoGP!

Τέλος εποχής: Ο Βαλεντίνο Ρόσι αποχωρεί από το MotoGP!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/8/2021 18:28
Ο Βαλεντίνο Ρόσι ανακοίνωσε θα σταματήσει να τρέχει στο MotoGP στο τέλος της χρονιάς, βάζοντας τίτλους τέλους σε μια τεράστια καριέρα που κράτησε 25 χρόνια.

Τέλος εποχής για τον μεγάλο Βαλεντίνο Ρόσι. Ο «γιατρός» γνωστοποίησε ότι θα σταματήσει την καριέρα του στο MotoGP στο φινάλε της σεζόν, όπως ανακοίνωσε σε επίσημη συνέντευξη Τύπου που διοργανώθηκε από την Dorna.

Ο 41χρονος έχει τρέξει στην καριέρα του σε 363 αγώνες στο MotoGP και έχει κατακτήσει 7 φορές το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη μεγάλη κατηγορία και 9 φορές συνολικά σε όλες τις κατηγορίες. Ο ίδιος έχει το ρεκόρ των περισσότερων βάθρων (235) σε όλες τις κατηγορίες στο παγκόσμιο Πρωτάθλημα μοτοσυκλέτας. Έως τώρα από τα 414 γκραν πρι που έχει συμμετάσχει, μετράει 115 νίκες, εκ των οποίων τις 89 στο ανώτερο επίπεδο.

«Αποφάσισα να αποσυρθώ στο τέλος της σεζόν και δυστυχώς αυτή θα είναι η τελευταία μου σεζόν ως οδηγός του MotoGP. Είναι δύσκολο και μια πολύ λυπηρή στιγμή γιατί είναι πολύ δύσκολο να λέω ότι του χρόνου δεν θα τρέχω με μοτοσικλέτες. Το κάνω αυτό για περίπου 30 χρόνια και έτσι η ζωή μου του χρόνου θα αλλάξει από αυτήν την άποψη. Παρόλα αυτά, ήταν σπουδαία, το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Ήταν ένα πολύ μεγάλο και διασκεδαστικό ταξίδι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ρόσι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.