Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στη σέντρα με σούπερ αποδόσεις

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στη σέντρα με σούπερ αποδόσεις

Συντάκτης: Agones team
Agones team
6/8/2021 00:04
Ζήσε την επόμενη φάση του παιχνιδιού με το app της bwin. Αμέτρητα πρωταθλήματα, χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές! |21+

Πρεμιέρα σε δύο από τα έξι κορυφαία πρωταθλήματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου απόψε! Στη Γαλλία ξεκινάει η Λιγκ 1 με την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου από τη Λιλ και τη «δίψα» της Παρί Σεν Ζερμέν να επιστρέψει στην κορυφή της λίγκας. Στην Αγγλία, «ανοίγει» η αυλαία του… μαραθώνιου της Τσάμπιονσιπ.

Για περισσότερη δράση στους αγώνες της Λιγκ 1, ζωντανό στοίχημα! |21+

Στις 22:00 στο ιστορικό γήπεδο της Μονακό, «Stade Louis II», κάνει την πρεμιέρα της η Λιγκ 1. Στο γήπεδο τους, οι Μονεγάσκοι στοχεύουν να ξεκινήσουν την αγωνιστική περίοδο 2021-22 με τους τρεις βαθμούς επί της Ναντ. Η ομάδα του Νίκο Κόβατς ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν την πορεία της στην 3 η θέση, πίσω από την πρωταθλήτρια Λιλ και την πανίσχυρη Παρί Σεν Ζερμέν και φέτος φιλοδοξεί γι’ ακόμη καλύτερα αποτελέσματα! Η Ναντ, πάλι, μετά την… περιπέτεια με τα play off παραμονής, «χτίζει» από το μηδέν και θέλει να διαγράψει οριστικά ό,τι συνέβη πέρσι.

Οι αγώνες των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων με ενισχυμένες αποδόσεις. |21+Μπόρνμουθ και Γουέστ Μπρόμιτς, στην έδρα της πρώτης, είναι οι δύο ομάδες που παίρνουν το… βάπτισμα του πυρός στην Τσάμπιονσιπ. Τα «κεράσια» ολοκλήρωσαν την περσινή τους πορεία φτάνοντας μέχρι και τη διαδικασία των play off ανόδου. Εκεί αποκλείστηκαν με δύο ήττες από την Μπρέντφορντ κι εν τέλει δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν την πολυπόθητη άνοδο. Η Γουέστ Μπρόμιτς ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν ως προτελευταία στην Πρέμιερ Λιγκ και μοιραία υποβιβάστηκε στη δεύτερη τη τάξει κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ξεκάθαρος στόχος η άμεση επιστροφή στα… σαλόνια της κορυφαίας λίγκας!

Στη bwin σε περιμένει κορυφαία στοιχηματική εμπειρία! |21+

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή
βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.