Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet: Η Ligue 1 επέστρεψε!

Sportingbet: Η Ligue 1 επέστρεψε!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
6/8/2021 00:04
Δύο από τα έξι κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης βρίσκονται στην «εκκίνηση» απόψε! Ligue 1 και Championship, με μία αναμέτρηση η κάθε μία, «ανοίγουν» την αυλαία για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Αρχή με το παιχνίδι της Μονακό με τη Ναντ, που θα διεξαχθεί στο «Stade Louis II». Οι Μονεγάσκοι, με βάση την πολύ καλή περσινή πορεία, που τους έφερε μέχρι και τα προκριματικά του Champions League, ξεκινούν τη νέα σεζόν με όνειρα γι’ ακόμη καλύτερες επιδόσεις. Η Μονακό ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα πέρσι στην 3 η θέση, πίσω μόνο από την πρωταθλήτρια Λιλ και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Ναντ, με τη σειρά της, θέλει ν’ αφήσει πίσω της την πολύ κακή περσινή πορεία. Τα «καναρίνια» τερμάτισαν στην κανονική περίοδο της Ligue 1 στην 19 η θέση κι έπαιξαν στα play off παραμονής κόντρα στη Τουλούζ. Η εκτός έδρας νίκη με 2-1 τους έδωσε το «εισιτήριο» της παραμονής, καθώς στο γήπεδο τους ηττήθηκαν με 1-0.

Ligue 1: Σε ζωντανή μετάδοση* από την Sportingbet  ! |21+ * Ισχύουν Όροι & ΠροϋποθέσειςΗ Μονακό, σε 35 αγώνες για το πρωτάθλημα Γαλλίας κόντρα στη Ναντ, ως γηπεδούχος, μετρά 25 νίκες. Οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν στη βάση τους με τους τρεις βαθμούς 4 φορές, την ώρα που 6 ματς ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή.

Στο «Vitality Stadium» ξεκινά ο φετινός «μαραθώνιος» της Championship. Συνολικά 24 ομάδες θα μπουν στο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κορυφαίας κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου. Στις 21:45, η Μπούρνμουθ αντιμετωπίζει τη Γουέστ Μπρομ. Τα «κεράσια», αν και τερμάτισαν στις θέσεις των play off ανόδου πέρσι, εν τέλει δεν κατάφεραν να επιστρέψουν στην Premier League. Από την άλλη, με μόλις 5 νίκες σε 38 αγώνες, η Γουέστ Μπρομ αποχαιρέτησε την κορυφαία κατηγορία ως 19 η και πλέον κάνει όνειρα ανόδου!

Οι μεγάλες διοργανώσεις είναι στην Sportingbet   |21+

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι * Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις