Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: Τέλος ο Μέσι από την Μπαρτσελόνα!

Επίσημο: Τέλος ο Μέσι από την Μπαρτσελόνα!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
5/8/2021 20:58
Ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την Μπαρτσελόνα με τους «μπλαουγκράνα» να ανακοινώνουν την αποχώρηση του μέχρι πρότινος αρχηγού τους!

Το τέλος μίας σπουδαίας εποχής μόλις έφτασε. Ο Λιονέλ Μέσι από τη νέα σεζόν δεν θα αγωνίζεται με την φανέλα της Μπαρτσελόνα με τον σύλλογο της Καταλονίας να ανακοινώνει την απόφαση, θέτοντας ως κύριο υπεύθυνο του διαζυγίου τους κανόνες που έχει θέσει η ισπανική Λίγκα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση οι δύο πλευρές είχαν έρθει αρχικά σε συμφωνία έτσι ώστε σήμερα να υπογραφούν τα νέα συμβόλαια αλλά κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό λόγω των οικονομικών και διαθρωτικών εμποδίων που υπάρχουν.

Ο Μέσι για πρώτη φορά στην καριέρα του μένει ελεύθερος και έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του, μία μετακίνηση που σίγουρα αλλάζει τα δεδομένα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα:

«Παρά την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ της Μπαρτσελόνα και του Μέσι και υπήρχε ξεκάθαρη πρόθεση να υπογραφεί νέο συμβόλαιο σήμερα, αυτό δεν μπορεί να συμβεί λόγω οικονομικών και διαρθρωτικών εμποδίων των κανονισμών της ισπανικής Λίγκας.

Ως αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης, ο Λιονέλ Μέσι δεν θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα. Και οι δύο πλευρές λυπούνται βαθιά που τελικά οι επιθυμίες τόσο του παίκτη όσο και του συλλόγου δεν μπορούν να εκπληρωθούν.

Η Μπαρτσελόνα θα ήθελε να ευχαριστήσει τον παίκτη για τη συμβολή του στην επέκταση του συλλόγου και του εύχεται ό, τι καλύτερο στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.