Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: Στη Νόριτς ο Τζόλης με σπουδαία συμφωνία

ΠΑΟΚ: Στη Νόριτς ο Τζόλης με σπουδαία συμφωνία

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
9/8/2021 23:49
Ο Χρήστος Τζόλης μετακομίζει στη Νόριτς και θα παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει πολύ καλά χρήματα με βάση τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Μέσα σε μερικούς μήνες, ο «δικέφαλος του Βορρά» στέλνει στα «καναρίνια» ένα δεύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή. Είχε προηγηθεί ο Δημήτρης Γιαννούλης ο οποίος βοήθησε τη Νόριτς να πάρει την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ και στη συνέχεια αυτόματα έγινε η μεταγραφή του από τον ΠΑΟΚ.

Το ίδιο δρομολόγιο θα ακολουθήσει και ο Χρήστος Τζόλης. Ο 19χρονος εξτρέμ βρισκόταν εδώ και καιρό στα «ραντάρ» των Άγγλων οι οποίοι ήθελαν να τον κάνουν δικό τους.

Ο ΠΑΟΚ απαίτησε 11.000.000 ευρώ κι άλλα 2.500.000 ευρώ ως μπόνους. Παράλληλα υπάρχει και ποσοστό μεταπώλησης που ανέρχεται στο 17,5%.

Με αυτά τα δεδομένα κι αφού οι διοικούντες τη Νόριτς ικανοποίησαν όλα όσα ζητούσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης, η συμφωνία των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε.

Πλέον απομένει το τυπικό σκέλος της υπόθεσης και στη συνέχεια ο Τζόλης θα μετακομίσει για το Νησί προκειμένου να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.