Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βλάχος: «Ό,τι κι αν αποφασίσω θα το κάνω με μαυρισμένη ψυχή»

Βλάχος: «Ό,τι κι αν αποφασίσω θα το κάνω με μαυρισμένη ψυχή»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
11/8/2021 15:12
Ο Θόδωρος Βλάχος μίλησε για το ζήτημα της παραμονής του στην Εθνική Πόλο Ανδρών, λίγη ώρα μετά την επιστροφή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος από το Τόκιο, εκεί όπου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο έμπειρος προπονητής ξεκαθάρισε ότι δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του, αλλά το δίλημμα που υπάρχει και στο οποίο πρέπει να διαλέξει μεταξύ της Εθνικής και του Ολυμπιακού, θα ήθελε να μην υπήρχε.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του:

«Μιλήσαμε σε πολύ καλό κλίμα με Γιαννόπουλο και Αφρουδάκη στο Τόκιο. Το συμβόλαιό μου λήγει τον Σεπτέμβριο. Είμαι ο μόνος προπονητής στον κόσμο που ανανεώνει κάθε χρόνο το συμβόλαιό του. Μου έκαναν μια πρόταση. Για να είμαι ειλικρινής εγώ είμαι προπονητής μέχρι τώρα στις δύο κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Ο Ολυμπιακός κορυφαία στην Ευρώπη και η Ελλάδα στον κόσμο.

Το δίλημμα αυτό που μου έχει μπει πρέπει να το δεχτώ και δεν θα ήθελα να μπω σε αυτό το δίλημμα, αλλά από την στιγμή που μπαίνω είναι πολύ δύσκολη η απόφαση. Δεν είναι θέμα ούτε χρημάτων, ούτε συμβολαίων. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι αυτό δεν το έκανα για τα χρήματα. Είναι σαν να σου λένε ότι έχεις δύο παιδιά και άφησε το ένα πίσω από την πόρτα. Είναι δύσκολη η απόφασή μου και δεν ξέρω τι θα κάνω. Είναι κάτι που δεν με αφήνει να χαρώ πάρα πολύ την μεγάλη διάκριση. Ό,τι και να αποφασίσω, όποια ομάδα και να αφήσω, θα κάνω με μαυρισμένη ψυχή. Είναι κάτι που δεν το ήθελα. Έτσι όπως φτάσαμε, είναι δύσκολο να αφήσεις ένα από τα δύο παιδιά σου».


Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος επισήμανε:

«Επιθυμία μας είναι ο Θόδωρος να είναι μαζί μας. Να αποφύγουμε καταστάσεις του παρελθόντος όπου κάθε χρόνο ουσιαστικά επιβεβαιωνόταν η παρουσία του στην ομάδα. Εμείς τον θέλουμε σε βάθος χρόνου τουλάχιστον ως το Παρίσι και θα κάνουμε ότι περνάει απ΄ το χέρι μας να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία. Έχουμε τον χρόνο να συζητήσουμε και όταν σοβαροί και λογικοί άνθρωποι συζητούν, πάντα βρίσκουν λύσεις. Επαναλαμβάνω ότι επιθυμία μας είναι να συνεχίσουμε χέρι χέρι μαζί ως το Παρίσι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.