Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ξεκίνημα με τριάρες για Τσέλσι και Λίβερπουλ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Ξεκίνημα με τριάρες για Τσέλσι και Λίβερπουλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/8/2021 23:16
Η Τσέλσι κέρδισε με το άνετο 3-0 την Κρίσταλ Πάλας στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και μπήκε με το δεξί στη σεζόν, ενώ νίκη με το ίδιο σκορ πήρε και η Λίβερπουλ, επικρατώντας με 3-0 της Νόριτς στο «Κάροου Ρόουντ».

Δε συνάντησαν ιδιαίτερα προβλήματα Τσέλσι και Λίβερπουλ για την πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «μπλε», χωρίς να πατήσουν γκάζι, νίκησαν με 3-0 την Κρίσταλ Πάλας στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και ξεκίνησαν νικηφόρα την πορεία τους στο νέο πρωτάθλημα. Ο Αλόνσο με όμορφο απευθείας φάουλ στο 27’ έδωσε το προβάδισμα στους πρωταθλητές Ευρώπης, ενώ στο 40’ ο Πούλισιτς πήρε τη σκυτάλη, σκοράροντας από κοντά για το 2-0. Η Κρίσταλ Πάλας δεν απείλησε ιδιαίτερα και στο 58’ ο Τσαλόμπα διαμόρφωσε με μακρινό σουτ το τελικό 3-0, συνδυάζοντας με γκολ το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ.

Νίκη με το ίδιο σκορ και για την Λίβερπουλ, η οποία πέρασε με 3-0 από την έδρα της νεοφώτιστης Νόριτς. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος στο 26’ έδωσε την ασίστ στον Ζότα για το 1-0 και ο ίδιος με δύο δικά του γκολ στο δεύτερο μέρος (65’, 74’) διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Στα αξιοσημείωτα πως τόσο ο Κώστας Τσιμίκας όσο και ο Δημήτρης Γιαννούλης αγωνίστηκαν σ’ όλο το παιχνίδι, ενώ ο Χρήστος Τζόλης έμεινε στον πάγκο, έχοντας μόλις λίγες μέρες στο Νησί.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Έβερτον, στο ντεμπούτο του Ράφα Μπενίτεθ, νίκησε με ανατροπή (3-1) την Σαουθάμπτον στο «Γκούντισον Παρκ», ενώ νίκη με ανατροπή πήρε και η Μπράιτον, επικρατώντας με 2-1 της Μπέρνλι στο «Τερφ Μουρ». Η νεοφώτιστη Γουότφορντ κέρδισε με το εντυπωσιακό 3-2 την Άστον Βίλα στο «Βίκαρατζ Ρόουντ», ενώ η Λέστερ με γκολ του Βάρντι, νίκησε με 1-0 εντός την Γουλβς.

Τα στιγμιότυπα:













Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.