Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: «Έκλεισε» Ρόνι Λόπες από την Σεβίλλη (video)

Ολυμπιακός: «Έκλεισε» Ρόνι Λόπες από την Σεβίλλη (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/8/2021 18:04
Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με την Σεβίλλη για τον δανεισμό του Ρόνι Λόπες και ο 25χρονος Πορτογάλος εξτρέμ αναμένεται το μεσημέρι της Δευτέρας (16/8) στην Ελλάδα για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές.

Μια «ανάσα» από την απόκτηση του Ρόνι Λόπες είναι ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν τα χέρια με την Σεβίλλη για τον μονοετή δανεισμό του Πορτογάλου εξτρέμ, ενώ στη συμφωνία περιλαμβάνεται οψιόν αγοράς στα 10-12 εκατ. ευρώ.

Ο 25χρονος αναμένεται το μεσημέρι της Δευτέρας (16/8) στην Ελλάδα ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει την μετακίνηση του στους Πειραιώτες. Να σημειωθεί πως το όνομα του παίκτη έπαιζε επίσης για τις τούρκικες Γαλατασαράι και Μπεσίκτας, αλλά εν τέλει ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Την περσινή σεζόν ο Λόπες αγωνίστηκε δανεικός στην γαλλική Νις, με την οποία είχε 5 γκολ και 2 ασίστ σε 33 παιχνίδια. Ο ίδιος είναι δύο φορές διεθνής με την Εθνική Πορτογαλίας, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Μονακό (82συμ/21 γκολ, 14 ασίστ), Λιλ (72 συμ/12 γκολ, 9 ασίστ), Σεβίλλη (14 συμ/1 ασίστ) και Μάντσεστερ Σίτι (5 συμ/1 γκολ, 2 ασίστ).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.