Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Πήρε το ντέρμπι η Τσέλσι, «γκέλα» για Γιουνάιτεντ, πλήγωσε την... πρώην ο Νούνο (videos)

Πρέμιερ Λιγκ: Πήρε το ντέρμπι η Τσέλσι, «γκέλα» για Γιουνάιτεντ, πλήγωσε την... πρώην ο Νούνο (videos)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
22/8/2021 20:38
Στα τρία παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, η Τσέλσι νίκησε εκτός έδρας την Άρσεναλ με 2-0, η Σαουθάμπτον υποχρέωσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ισοπαλία (1-1) και η Τότεναμ πήρε το «τρίποντο» στην έδρα της Γουλβς με 1-0.

Το μεγάλο ματς της ημέρας ήταν χρονικά το τελευταίο. Η Άρσεναλ υποδέχθηκε την Τσέλσι και οι πρωταθλητές Ευρώπης έφτασαν στη δίκαιη επικράτηση με πρωταγωνιστές τον Ρις Τζέιμς και τον Ρομέλου Λουκάκου.

Ο πρώτος έφτιαξε το πρώτο γκολ και πέτυχε το δεύτερο, ενώ ο Βέλγος στράικερ συνδύασε την παρθενική του συμμετοχή στους «μπλε» μετά την επιστροφή του στην ομάδα, πετυχαίνοντας ένα γκολ κι έχοντας κι ένα δοκάρι.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι ήταν απογοητευτικοί, επηρεασμένοι σίγουρα από τα πολλά προβλήματα που τους ταλαιπωρούν. Παρ' όλα αυτά δεν αποτελούν δικαιολογία και ήταν σαφώς κατώτεροι από τους συμπολίτες τους.



Στο Σαουθάμπτον, η τοπική ομάδα φιλοξένησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την υποχρέωσε στην πρώτη της φετινή απώλεια στην Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» για ακόμα μία φορά παρουσιάστηκαν ασταθείς κι εφόσον επιθυμούν να παλέψουν για την κατάκτηση του τίτλου, θα πρέπει να κερδίζουν τέτοια ματς.

Δεν τα κατάφεραν πάντως και μάλιστα έμειναν πίσω στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο από τέρμα του Τσε Άνταμς στο 30', ένα γκολ που τελικά χρεώθηκε αυτογκόλ του Φρεντ, επειδή το σουτ του στράικερ των «Άγιων» κόντραρε πάνω στον Βραζιλιάνο αμυντικό χαφ.

Το συγκρότημα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ βγήκε μπροστά για να ισοφαρίσει και τα κατάφερε στο 55' με τον Γκρίνγουντ. Δεν βρήκε άλλο γκολ και περιορίστηκε σε ισοπαλία.



Στην επιστροφή του στο «Μολινό» ως αντίπαλος, ο προπονητής της Τότεναμ Νούνο Εσπιρίτο Σάντο αποθεώθηκε για την προσφορά του στους «λύκους». Στεναχώρησε πάντως τους οπαδούς της πρώην ομάδας του, καθώς οι Λονδρέζοι έφυγαν με μεγάλη νίκη.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 9' από τον Ντέλε Άλι. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός νίκησε από το σημείο του πέναλτι τον Ζοσέ Σα ο οποίος νωρίτερα ήταν αυτός που είχε υποπέσει στην παράβαση.

Πάντως στη συνέχεια ο πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, πραγματοποιώντας ορισμένες σπουδαίες επεμβάσεις.



Το παιχνίδι που θα ρίξει την αυλαία της δεύτερης «στροφής» της Πρέμιερ Λιγκ θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (23/8) μεταξύ της Γουέστ Χαμ και της Λέστερ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.