Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φήμες για «βόμβα» της Σίτι με Ρονάλντο

Φήμες για «βόμβα» της Σίτι με Ρονάλντο

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
24/8/2021 20:56
Η Μάντσεστερ Σίτι αναζητά κάποιον σπουδαίο επιθετικό στην τελευταία εβδομάδα της μεταγραφικής περιόδου και σύμφωνα με δημοσιεύματα αυτός ενδεχομένως να είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο πολύπειρος σούπερ σταρ αποτελεί κοινό μυστικό ότι δεν αισθάνεται ευτυχισμένος στη Γιουβέντους και δεν είναι αρνητικός σε μία νέα προοπτική στην καριέρα του.

Οι «μπιανκονέρι» δείχνουν διατεθειμένοι να συζητήσουν μία ενδεχόμενη μεταγραφή του για τα χρήματα που θα τους ικανοποιήσουν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής «L' Equipe», ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μάντσεστερ Σίτι και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις άμεσα.

Ο Πορτογάλος στράικερ δεν θα ήταν αρνητικός σε πιθανή μετακόμιση στους «πολίτες», παρά το παρελθόν του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Από την πλευρά της η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν μπορεί να αποκτήσει τον Χάρι Κέιν από την Τότεναμ, με τους Λονδρέζους να μην συμφωνούν στην πώληση του αρχηγού τους.

Μένει να φανεί αν στην προσεχή μία εβδομάδα θα γίνει το μεγάλο «μπαμ» και η Μάντσεστερ Σίτι θα κάνει δικό της τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.