Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μάντσεστερ Σίτι: Όλα δείχνουν συμφωνία με Ρονάλντο, απομένει η Γιουβέντους

Μάντσεστερ Σίτι: Όλα δείχνουν συμφωνία με Ρονάλντο, απομένει η Γιουβέντους

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
26/8/2021 16:36
Η Μάντσεστερ Σίτι φέρεται ότι τα έχει βρει σε όλα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο προκειμένου να τον αποκτήσει με διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Μόλις υπάρξει συμφωνία και με τη Γιουβέντους θα επισημοποιηθεί η μεγάλη μεταγραφή.

Το φετινό καλοκαίρι αποδεικνύεται ότι είναι αυτό με τα περισσότερα σίριαλ. Η απρόσμενη φυγή του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν ήταν απλώς η αρχή.

Αποτελεί κοινό μυστικό ότι ο CR7 δεν είναι ικανοποιημένος στους «μπιανκονέρι» και δεν θα ήταν αρνητικός σε μία νέα προοπτική της καριέρας του.

Οι «πολίτες» από τη στιγμή που δεν απέκτησαν τον Χάρι Κέιν από την Τότεναμ, στράφηκαν στην περίπτωση του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα από την Ευρώπη, ο Ρονάλντο και η Σίτι έχουν συμφωνήσει σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας που θα κάνει τον βετεράνο στράικερ πλουσιότερο κατά 15.000.000 ευρώ κάθε σεζόν.

Ταυτόχρονα απομένει να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις της Γιούβε με τους Άγγλους. Οι διοικούντες τους «μπιανκονέρι» επιθυμούν τον Γκάμπριελ Ζεσούς ως αντάλλαγμα εκτός από τα χρήματα που θα λάβουν, ενώ οι «πολίτες» τους προσφέρουν τον Ραχίμ Στέρλινγκ.

Το βέβαιο είναι ότι η οριστική συμφωνία μοιάζει θέμα ημερών ή ακόμα και ωρών κι ακόμα μία «βόμβα» αναμένεται να «σκάσει» το φετινό καλοκαίρι!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.