Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Μοιρασιά για Λίβερπουλ και Τσέλσι, διασυρμός για Άρσεναλ στο «Έτιχαντ» (videos)

Πρέμιερ Λιγκ: Μοιρασιά για Λίβερπουλ και Τσέλσι, διασυρμός για Άρσεναλ στο «Έτιχαντ» (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/8/2021 22:15
Λίβερπουλ και Τσέλσι αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Άνφιλντ», με τους «μπλε» να παίζουν όλο το δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο. Νωρίτερα, η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε με 5-0 την Άρσεναλ στο «Έτιχαντ» και άφησε τους «κανονιέρηδες» χωρίς βαθμό και με 0-9 τέρματα μετά από 3 αγωνιστικές!

Δεν είχε νικητή το μεγάλο ντέρμπι στο «Άνφιλντ» ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τσέλσι, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1.

Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό από τα πρώτα λεπτά και η πρώτη ευκαιρία άνηκε στους «κόκκινους», οι οποίοι χτύπησαν στο τρανζίσιον στο 10’ αλλά ο Χέντερσον από πλεονεκτική θέση έκανε απογοητευτικό τελείωμα. Από την άλλη, η πρώτη ευκαιρία της Τσέλσι κατέληξε σε γκολ, όταν μετά από κόρνερ στο 22’ ο Χάβερτς έπιασε άπιαστη γυριστή κεφαλιά και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Άλισον.

Η Λίβερπουλ έψαξε αντίδραση, κερδίζοντας περισσότερα μέτρα στο γήπεδο, αλλά η Τσέλσι έφευγε επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις και έφτιαξε δύο μεγάλες προϋποθέσεις για δεύτερο γκολ, ωστόσο τόσο ο Χάβερτς όσο και ο Μάουντ δεν είδαν τον ελεύθερο παίκτη στην περιοχή και αποφάσισαν να τελειώσουν μόνοι τους τη φάση, με τη μπάλα και στις δύο περιπτώσεις να καταλήγει άουτ.

Η απάντηση της Λίβερπουλ ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν μετά από κόρνερ, οι παίκτες της Τσέλσι δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν τη μπάλα, αυτή έφτασε στον Μανέ ο οποίος ο Τζέιμς έδιωξε στη γραμμή. Ο διαιτητής έκανε χρήση του VAR και έδωσε πέναλτι για χέρι του Άγγλου μπακ, ενώ απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή, σε μια απόφαση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Ο Σαλάχ ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας μονόλογος της Λίβερπουλ, η οποία είχε την κατοχή και κατά διαστήματα σφυροκόπησε την άμυνα της Τσέλσι, αλλά οι «μπλε» αμύνθηκαν εξαιρετικά και κράτησαν το 1-1 έως το τελευταίο σφύριγμα. Να σημειωθεί πως ο Κώστας Τσιμίκας πέρασε στο ματς στο 86’ αντί του Ρόμπερτσον.


Διέλυσε την Άρσεναλ η Σίτι


Νωρίτερα, η Άρσεναλ επικράτησε με το εμφατικό 5-0 της Άρσεναλ στο «Έτιχαντ» και πήρε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι τελείωσε από πολύ νωρίς, αφού οι «πολίτες» εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη στην άμυνα των Λονδρέζων και προηγήθηκαν με 2-0 στο 12’ χάρη στα γκολ των Γκουντογάν (7’) και Τόρες (12’).

Η αποβολή του Τσάκα στο 35’ έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο για τους «κανονιέρηδες» και η Σίτι δεν έδειξε οίκτο, πετυχαίνοντας άλλα τρία γκολ με τους Ζεσούς (43’), Ρόντρι (53’) και Τόρες (84’).

Για πρώτη φορά μετά το 1954 η Άρσεναλ ξεκινάει τη σεζόν με 3 ήττες σε ισάριθμα ματς, ενώ το -9 στη διαφορά τερμάτων (0-9)αποτελεί τ ο χειρότερο ξεκίνημα ομάδας στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ μετά από τρεις αγωνιστικές.

Στα άλλα παιχνίδια, η Λέστερ κέρδισε με 2-1 την Νόριτς στο «Κάροου Ρόουντ» και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, ενώ η νεοφώτιστη Μπρέντφορντ παρέμεινε αήττητη αποσπώντας βαθμό (1-1) στην έδρα της Άστον Βίλα. Η Έβερτον πέρασε με 2-0 από την έδρα της Μπράιτον, ενώ η Γουέστ Χαμ γνώρισε την πρώτη της βαθμολογική απώλεια μένοντας στο 2-2 με την Κρίσταλ Πάλας στην έδρα της. Ισόπαλο 2-2 έληξε και το ματς της Νιούκαστλ με την Σαουθάμπτον στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», με τους γηπεδούχους να παίρνουν προβάδισμα στο 90’ με τον Σεντ Μαξιμέν και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 90+6’ με πέναλτι του Γουόρντ Πράουζ.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.