Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βιτάλ: «Το όνειρό μου πραγματοποιήθηκε» (video)

Βιτάλ: «Το όνειρό μου πραγματοποιήθηκε» (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
30/8/2021 16:07
Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε ο Ματέους Βιτάλ.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε από τους «πράσινους» με τη μορφή δανεισμού από την Κορίνθιανς.

Μάλιστα δεν δίστασε να αναφερθεί στο όνειρο που είχε από παιδί να παίξει στην Ευρώπη, στους στόχους του με το «τριφύλλι» και στα όσα του είπε ο Μαουρίτσιο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την πρώτη του προσπάθεια εκτός Βραζιλίας:

«Αυτός ήταν πάντα ο στόχος μου, να παίξω στην Ευρώπη. Από μικρό παιδί ήταν το όνειρό μου το οποίο πραγματοποιήθηκε και είμαι πολύ χαρούμενος».

Για τον δανεισμό του:

«Το είδα σαν μια νέα ευκαιρία. Ήταν πάντοτε ο στόχος μου να παίξω στην Ευρώπη και ζούσα για να βρεθώ σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός. Ελπίζω να καταφέρω να ικανοποιήσω όλες τις προσδοκίες και να κάνω καλή σεζόν με την ομάδα».

Για την επικοινωνία με τον Μαουρίσιο:

«Είναι αλήθεια ότι με τον μόνο Βραζιλιάνο που μπόρεσα να μιλήσω ώστε να με ενημερώσει για τον σύλλογο ήταν ο Μαουρίσιο. Μου είπε καλά, θετικά πράγματα. Κατάλαβα ότι πρόκειται για σημαντική ευκαιρία για εμένα ώστε να περάσω στη μεγάλη οικογένεια του Παναθηναϊκού. Όσα μου διηγήθηκε ήταν εκπληκτικά και δεν το σκέφτηκα καν δεύτερη φορά για να έρθω και να αποτελέσω κομμάτι αυτής της οικογένειας».

Για τους στόχους του:

«Θα ήθελα να κάνω καλή σεζόν την πρώτη μου χρονιά και να ικανοποιήσω τις προσδοκίες. Καταλαβαίνω τις ευθύνες που έχουν εναποθέσει πάνω μου η διοίκηση και οι φίλοι και με βάση αυτές τις ευθύνες ελπίζω να κάνω καλή σεζόν, να πραγματοποιηθούν οι στόχοι μας και να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στην κορυφή που πάντα πρέπει να βρίσκεται»

Για τη θέση και τις δυνατότητές του:

«Πάντα έπαιζα ως προωθημένος μέσος, αλλά στην Κορίνθιανς εδώ και λίγο καιρό έπαιζα σαν μεσοεπιθετικός και σαν αριστερό εξτρέμ. Μου άρεσε πολύ να κουβαλάω τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή και να κάνω τελικές. Πετύχαμε πολλά γκολ στην Κορίνθιανς με αυτό τον τρόπο. Αυτό είναι από τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά μου και ελπίζω να μπορώ να χρησιμοποιήσω και το κεφάλι μου για να σημειώσω πολλά γκολ».

Για τους οπαδούς:

«Δεν θα σταματήσω να προσφέρω και να επιδιώκω την κατάκτηση των στόχων μας που όπως προανέφερα είναι να βάλουμε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή εκεί που αξίζει να βρίσκεται».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.