Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λίβερπουλ: Χέντερσον για... πάντα

Λίβερπουλ: Χέντερσον για... πάντα

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
31/8/2021 14:17
Παίκτης της Λίβερπουλ μέχρι το 2025 θα παραμείνει ο Τζόρνταν Χέντερσον ο οποίος ανανέωσε κι επίσημα το συμβόλαιό του με τους «κόκκινους».

Ο 31χρονος κεντρικός μέσος έχει ήδη συμπληρώσει μία δεκαετία στο «Άνφιλντ», καθώς είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2011 από τη Σάντερλαντ.

Μάλιστα τα τελευταία χρόνια είναι κι εκείνος που φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, παίρνοντας τα σκήπτρα μετά την απόσυρση του θρυλικού Στίβεν Τζέραρντ από την ενεργό δράση.

Τόσο ο Άγγλος χαφ όσο και η διοίκηση των «κόκκινων» ήθελαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους κι αυτή η επιθυμία έγινε πράξη.

Την Τρίτη (31/8) ανακοινώθηκε επίσημα ότι ο Χέντερσον θα φοράει τη φανέλα της Λίβερπουλ μέχρι το 2025.

Αυτό σημαίνει ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κλείσει την καριέρα του στο κλαμπ.

Στις δηλώσεις του μετά την επίτευξη της συμφωνίας τόνισε:

«Με τιμάει και με κάνει υπερήφανο το γεγονός πως συνεχίζω το ταξίδι μου εδώ. Είναι κάτι το εκπληκτικό για μένα και την οικογένειά μου και ελπίζω οι φίλαθλοι και ο σύλλογος να αισθάνονται το ίδιο.

Κάθε χρονιά είναι ίδια, κάθε χρονιά η πρόκληση είναι μεγαλύτερη και αισθάνομαι πιο πεινασμένος από ποτέ. Αισθάνομαι το ίδιο πεινασμένος σε σχέση με όταν περπάτησα εδώ πριν από 10 χρόνια, για να αποδείξω στον κόσμο ότι αξίζω να βρίσκομαι σε αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.