Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Δικός του ο Μπρινιόλι

Παναθηναϊκός: Δικός του ο Μπρινιόλι

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
31/8/2021 19:21
Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι καθώς οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία με την Έμπολι και ο Ιταλός τερματοφύλακας αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα.

Ο 30χρονος άσος είναι έτοιμος να φορέσει τα πράσινα με την Έμπολι να τον αφήνει ελεύθερο και να διατηρεί ένα ποσοστό μεταπώλησης. Ο Μπινιόλι αφού περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2024 και θα αποτελέσει το δίδυμο των τερματοφυλάκων μαζί με τον Σωκράτη Διούδη.

Ο ύψους 1.88 γκολκίπερ αγωνιζόταν τα τελευταία δύο χρόνια στην Έμπολι και μάλιστα την περσινή χρονιά ήταν από τους καθοριστικούς παράγοντες της ανόδου της ιταλικής ομάδας στην Σέριε Α'. Την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν ωστόσο έχασε την θέση του κάτω από τα γκολπόστ και έτσι ζήτησε να πάρει μεταγραφή.

Πρόκειται για έναν έμπειρο τερματοφύλακα ο οποίος πήγε να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του με την μεταγραφή του στην Γιουβέντους το 2015, δεν έπαιξε ποτέ όμως στην «Γηραιά Κυρία» και δόθηκε δανεικός σε Τερνάνα, Σαμπντόρια, Λεγανές, Μπενεβέντο και Περούτζια, πριν πουληθεί στην Παλέρμο το 2018. Έπειτα από ένα χρόνο κατέληξε στην Έμπολι όπου πραγματοποίησε συνολικά 73 συμμετοχές σε 2 χρόνια και πλέον είναι έτοιμος να φορέσει την φανέλα με το τριφύλλι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.