Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πάλι δεν νίκησε η Γαλλία, επιβλητική με Φαν Χάαλ η Ολλανδία  (videos)

Πάλι δεν νίκησε η Γαλλία, επιβλητική με Φαν Χάαλ η Ολλανδία (videos)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
5/9/2021 00:11
Η Γαλλία μετά την ισοπαλία της απέναντι στην Βοσνία, δεν μπόρεσε να κάμψει ούτε την αντίσταση της Ουκρανίας και έμεινε στο 1-1 στην αναμέτρηση του Κιέβου. Η Ολλανδία στην επιστροφή του Φαν Χάαλ στον πάγκο της συνέτριψε με 4-0 το Μαυροβούνιο, ενώ τη νίκη της ημέρας πέτυχε το Ισραήλ με το 5-2 επί της Αυστρίας.

Ξεκινώντας χρονικά από τα πρώτα παιχνίδια, η Κύπρος δεν τα κατάφερε απέναντι στη Ρωσία, γνώρισε την ήττα με 2-0 και παραμένει στην τελευταία θέση του ομίλου. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με τους Ερόχιν (6') και Ζεμαλέτντινοφ (55') και έμειναν μόνοι πρώτοι, με την Κροατία βέβαια να έχει έναν αγώνα λιγότερο και να βρίσκεται 3 βαθμούς πίσω.



Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Σλοβενία δυσκολεύτηκε αλλά έκαμψε την αντίσταση της Μάλτας χάρη σε μία εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λόβριτς στο 44'. Παραμένει έτσι εντός διεκδίκησης ενός εισιτηρίου για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.



Η Σερβία ήταν από τις κερδισμένες της αγωνιστικής καθώς επικράτησε με 4-1 του Λουξεμβούργου και έπιασε στην κορυφή του ομίλου την Πορτογαλία. Ο Μίτροβιτς με δύο δικά του γκολ στο 22' και στο 35' της έδωσε ένα σημαντικό προβάδισμα, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Τιλ στο 77' αλλά τέσσερα λεπτά μετά ένα παράξενο περίεργο αυτογκόλ του Σανό έκανε το 3-1 στο παιχνίδι και κάπου εκεί τα πράγματα τελείωσαν. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μιλένκοβιτς στο 96'.


Στο Δουβλίνο η Ιρλανδία υποδέχτηκε το Αζερμπαϊτζάν με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό που δεν άφησε βέβαια καμία ικανοποιημένοι. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με ένα ωραίο γκολ του Μαχμούντοφ στο 46', ισοφάρισαν με τον Σον Ντάφι στο 87' οι γηπεδούχοι.





Η Νορβηγία δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λετονία και πήρε μία δίκαιη νίκη με 2-0. Ο Χάαλαντ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 20' της έδωσε το προβάδισμα ενώ ο Ελιονούσι ήρθε στο 66' για να διπλασιάσει τα τέρματα της, το σκορ θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο αλλά στις καθυστερήσεις οι Νορβηγοί έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες.



Στα βραδινά παιχνίδια η Γαλλία δεν κατάφερε ούτε αυτήν την φορά να πάρει τη νίκη καθώς έμεινε στο 1-1 απέναντι στην Ουκρανία στο Κίεβο. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με φανταστικό γκολ του Σαπαρένκο στο 44' αλλά στο 50' ο Μαρσιάλ ισοφάρισε από κοντά. Οι Γάλλοι πίεσαν για την ανατροπή, είχαν δοκάρι στο τέλος αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στη νίκη.



Στην πιο χορταστική αναμέτρηση της βραδιάς το Ισραήλ σκόρπισε με 5-2 την Αυστρία και ανέβηκε μόνο του στην 2η θέση του ομίλου, στο -5 από τη Δανία . ήδη από το πρώτο μέρος οι Σόλομον (5'), Νταμπούρ (20') και Ζαχάβι (33') φρόντισαν να δείξουν ποιος θα είναι το αφεντικό, οι Αυστριακοί έκαναν την αντεπίθεση τους με τους Μπάουμγκαρτνερ (42') και Αρναούτοβιτς (55') και μπήκαν για λίγο στο παιχνίδι. Στο 59' ωστόσο ο Βάισμαν έκανε το 4-1 για να έρθει στο τέλος ο Ζαχάβι και πάλι να διαμορφώσει το τελικό σκορ.



Η Ολλανδία στην επιστροφή του Φαν Χάαλ στον πάγκο της δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στο Μαυροβούνιο και πήρε τη νίκη με 4-0. Ο Ντεπάι φρόντισε να ανοίξει το σκορ με πέναλτι στο 38' και στο 62' ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 70' ήταν η σειρά του Βαϊνάλντουμ να γράψει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ και έξι λεπτά ο Γκάκπο έκανε το τελικό 4-0.



Η Κροατία με ένα εξαιρετικό σουτ του Μπρόζοβιτς στο 86' έκαμψε την αντίσταση της μαχητικής Σλοβακίας στην Μπρατισλάβα και έτσι παραμένει ισόβαθμη με την Ρωσία στην 1η θέση του 8ου ομίλου.



Η Σκωτία με ένα γκολ του Ντάικς στο 16' επέστρεψε στις νίκες, ενώ η Δανία δυσκολεύτηκε περισσότερο από ότι περίμενε στην έδρα των Νήσων Φερόε αλλά τελικά κατάφερε να φύγει με το διπλό χάρη σε μία κεφαλιά του Γουίντ στο 85'.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.