Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet: Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου με ακόμα περισσότερες επιλογές!

Sportingbet: Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου με ακόμα περισσότερες επιλογές!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
5/9/2021 01:31
Σε ένα κρίσιμο σετ αγώνων, αναφορικά με την διεκδίκηση ενός «εισιτηρίου» για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, μπαίνει από απόψε η Εθνική ομάδα. Η «γαλανόλευκη», στις 21:45 στην Πρίστινα, αντιμετωπίζει το Κόσοβο σε μία αναμέτρηση, όπου η νίκη είναι… μονόδρομος!

Στον 2 ο όμιλο, όπου μετέχει η Εθνική ομάδα, πρωτοπόρος είναι η αήττητη Σουηδία των 9 βαθμών! Οι παίκτες του Γιάν Όλοφ Άντερσον νίκησαν 2-1 την Ισπανία στην έδρα τους και πλέον θέτουν ισχυρή υποψηφιότητα ακόμα και για την πρωτιά.

Κάτι που σημαίνει ότι η «φούρια ρόχα» των 7 βαθμών είναι υποψήφια για την θέση που οδηγεί στα play-off! Ακόμη, δηλαδή, ένα μεγάλο εμπόδιο για τους παίκτες του Τζον Φαν’τ Σχιπ, οι οποίοι έχουν δύο ισοπαλίες με Ισπανία και Γεωργία και πλέον καλούνται να καλύψουν τη διαφορά με νίκες.

Υψηλές αποδόσεις με ένα κλικ στο κινητό! |21+

Η Εθνική ομάδα είναι στην 4 η θέση του ομίλου με μόλις δύο βαθμούς. Ξεκίνησε ιδανικά την προσπάθεια της για πρόκριση στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση, με το ισόπαλο 1-1 στην έδρα της Ισπανίας. Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Το 1-1, και μάλιστα στην έδρα της με την Γεωργία, ήταν ένα αποτέλεσμα που έβαλε δύσκολα στη «γαλανόλευκη», καθώς σε παιχνίδια σαν αυτά και ειδικά στο γήπεδο σου, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη!Το Κόσοβο, από την άλλη, ξεκίνησε με δύο ήττες. Η Σουηδία επικράτησε στην Πρίστινα 3-0, ενώ στο επόμενο ματς η Ισπανία έδειξε την υπεροχή της με το τελικό 3-1 να αναγράφεται στον φωτεινό πίνακα του «Estadio Olimpico de Sevilla». Οι Κοσοβάροι πέρασαν με 1-0 από την έδρα της Γεωργίας, χάρη το γκολ του Μουρίκι, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 1-0.

Τώρα με το αυτόματο Cash Out* το στοίχημά σου κλείνει ακόμα και αν δεν είσαι online. ! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις